True
Voetbal.TV => Kijk hier live naar het EK Voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

23-05-2024


FORMULA 1
FORMULA 1: Weekend Warm-Up | 2024 Monaco Grand Prix

Join Laura Winter, Will Buxton, Lawrence Barretto and Jolyon Palmer as the team look ahead to the 70th edition of the Monaco Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



2Doc
2Doc: Afl. 35

Als Peter 17 jaar is, komt hij er toevallig achter dat hij een tweelingbroer heeft. Peter en Erik zijn na hun geboorte gescheiden geplaatst voor adoptie. Waarom is dit gebeurd?



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Ilja Gort schreef een boek over wijnfraude. * Wouter de Winther, Julia Wouters en Wim Voermans over de kabinetsformatie. * Auke-Florian Hiemstra en Anthonie van Peursen over de naaktslak. * Marcia Luyten en Sjoerd Soeters over het Beste Gebouw van het Jaar.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Heracles TV | Regioplan Academie [2/2]

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App







De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 4 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 23 mei, 21:36 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Richard van Zwol moet op zoek naar ministers en staatssecretarissen voor een nieuw kabinet. * PVV-leider Geert Wilders overlegt vandaag met zijn drie onderhandelingspartners en formateur Richard van Zwol wie demissionair premier Mark Rutte moet gaan opvolgen, nu Ronald Plasterk is afgehaakt. Welk profiel heeft de ideale nieuwe premier? * Binnen de radicaal-rechtse Europese partij Identiteit en Democratie is frictie ontstaan. Ook de PVV is aangesloten bij deze Europese fractie. * Wegblijf-boete huisartsen. Patiënten komen steeds vaker hun afspraak bij de huisarts niet na, zeggen huisartsenorganisaties. Heeft een boete een preventieve werking?



Podium ZWART
Podium ZWART: Afl. 6

We bieden een podium aan nieuwe en gevestigde talenten. Ook is er een podium voor spoken word van bekende Nederlanders en bezoeken we nationale en internationale artiesten.



Deze Week in de Reclame
Deze Week In De Reclame, met presentator Dolf Jansen geeft op vermakelijke wijze inzicht hoe we als

Hoe verkoop je herenondergoed? We praten over Brazilian marketing, een trend die op social media populair is. En hoe 'verkoop' je kinkhoestvaccinaties, met humor of toch door middel van shockvertising? Te gast: Heleen van Royen en Remco Veldhuis.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 5

In Polen is het politieke klimaat nogal onrustig, wat gevolgen heeft voor het medialandschap. Kun je daarom wel spreken van persvrijheid? Tanja Kok zoekt Poolse collega's op om het antwoord te vinden.



AFC Ajax
AFC Ajax: Francesco Farioli on his football philosophy ⚽️♥️ | ‘The football that I love came from he

Het eerste interview met de nieuwe trainer van Ajax, de Italiaan Francesco Farioli. Over het Ajax-DNA, zijn visie en speelstijl en de eerste belangrijke klussen die hem te wachten staan. #FrancescoFarioli ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



De Bauers
De Bauers: Afl. 7

Frans en Mariska zijn in Rome. Zestien jaar geleden zijn ze getrouwd in de basiliek van Oudenbosch, een replica van de Sint Pietersbasiliek in Rome. Hun langgekoesterde droom om de echte basiliek te bezoeken komt eindelijk uit. Voor Frans is het bezoek een van de hoogtepunten uit zijn leven, voor Mariska is het vooral duidelijk dat het bij een eenmalig bezoek blijft, want ze gaat echt niet nog een keer zo lang in de rij staan. Weer thuis stort Mariska zich op het onderhouden van de tuin. Ook Frans mag weer doen wat hij het liefste doet: zingen voor een groot publiek. Hij treedt op bij Holland Zingt Hazes.



Pointer
Pointer: Afl. 20

De jonge boer Burchart (25) heeft het zwaar. Hij doet zijn best om verdwijnende weidevogels, zoals de grutto, te redden. Maar vergoedingen voor natuurmaatregelen wegen vaak niet op tegen de flinke tijdsinvestering en lagere melkopbrengst. Welk toekomstperspectief is er voor jonge boeren die rekening willen houden met de natuur? De drastische afname van het aantal grutto's in Nederland is tekenend voor de biodiversiteitscrisis op het platteland. Wie is bereid om de rekening voor de natuur te betalen? De zuivelverwerker, de supermarkt of toch de consument?



FORMULA 1
FORMULA 1: The Drivers Look Ahead To The 70th Edition Of Monaco! | 2024 Monaco Grand Prix

Catch up on all the reaction from the grid as the drivers give their thoughts ahead of race weekend in Monaco. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 104

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.









BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 103

Als Mirjam kijkt bij een renovatieproject van een oude school waar appartementen in komen, is ze gelijk verkocht. Dé perfecte woning voor haar en echtgenoot Vincent, met ruimte genoeg voor een lift zodat ook Vincent goed boven kan komen. * Chef-kok Sharon maakt een maaltijdsalade met bramen, blauwe kaas en freekeh, een geroosterde graansoort uit het Midden-Oosten. Ze maakt er een romige champignonsoep bij. * Boswachter Marieke trekt langs de oevers van de Drentse Aa. In het voorjaar bloeit een van de kroonjuwelen van het nationale park: de zeldzame zwartblauwe rapunzel. Ook kleuren de velden van het beekdal paars, dankzij de brede orchis.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 82

Jeroen Stekelenburg zit rechts van Sophie. * Het kabinet staat per direct geen nieuwe adopties uit het buitenland meer toe. We hebben het erover met Kim Verhaaf, Kelly-Qian van Binsbergen, Mischa Blok en Inez Teurlings, die allen zelf geadopteerd zijn. * Schrijver en fervent lezer Connie Palmen heeft opnieuw een selectie gemaakt uit haar boekenkast, deze keer met leestips voor de vakantie! * De iconische Amerikaanse band The Beach Boys was met hun gebronzeerde torso's en liefde voor surfen en autoraces dé belichaming van de Californische droom in de jaren 60. Met Jett Rebel en Carolien Borgers bespreken we de nieuwe documentaire over de band.



Nienke Plas
Nienke Plas: Ah nee Novi.. Je beentje!?! 😔 #Shorts

MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



FORMULA 1
FORMULA 1: A Dip In The Monaco Pool 🌊

Watch Daniel Ricciardo celebrate his 2018 victory at the Monaco Grand Prix in the iconic swimming pool. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 144

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Ex On the Beach Double Dutch
Ex on the Beach: Double Dutch: Truth Booth #7

Van lapdances en slagroomspuiten tot maandelijkse GGD-uitjes én kiezen tussen Jade van Vliet, Juultje Tieleman of Maan. Waar zullen de singles en exen voor gaan?



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Diederik is enthousiast over Rosa maar minder enthousiast over haar paard, Maar die mening weerhoudt Rosa er niet van om Diederik te bestijgen. Sacha en Danny hebbeen minder moeite om van elkaar af te blijven.





Het klokhuis
Habtamu de Hoop was ooit presentator van Het Klokhuis. Nu is hij partijlid in de Tweede Kamer. Maar

Habtamu de Hoop was ooit presentator van Het Klokhuis. Nu is hij partijlid in de Tweede Kamer. Maar wat doet de Tweede Kamer eigenlijk? Manon ontdekt hoe Habtamu's politieke leven eruitziet. Bert doet een Quizz over de Tweede Kamer, zonder Joke.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 60

In Hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? En topchef Wouter Kik, geboren en getogen in Zeeland, ontving in 2023 zijn eerste Michelinster. Vandaag laat hij zich inspireren door zijn Zeeuwse collega's, die voor hem hun signatuurgerecht klaarmaken.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 123

Misstanden bij uitzendbureau arbeidsmigranten * Fruitteelt in problemen door noodweer * Verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk * Energiehub in Brabant om energie goed te verdelen



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 103

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Why de F*** bestaat de EU eigenlijk?

Wat was de originele reden om een Europese Unie te vormen? En wat is hier van terecht gekomen? Dit bespreekt Tom met Bart Burggraaf. Bart is ondernemer, podcast host en libertair politicus. Voor de EU verkiezingen staat hij op #9 van de BVNL lijst. Twitter: Klik hier Partij podcast: Klik hier Man Overboord: Klik hier marketing podcast: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

De rechtszaak tegen zeven verdachten van de pro-Palestijnse rellen op het terrein van de Universiteit van Amsterdam. En de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, de KNRM, viert haar tweehonderdjarig bestaan.



Gio
Gio: MIJN FAVORIETE YOUTUBER ONTMOETEN! DIT IS SPANNEND!🫣

Bedankt voor de uitnodiging VisitHungary! #visithungary #visitbudapest #hungary #budapest ♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 99

Vier jonge mensen beheren sinds kort 13 hectare grond en willen daar hun eigen voedselbos aanleggen. Wytze Walstra en Simon Verboom schuiven aan om daar meer over te vertellen. * Plastisch chirurg Johan Vehof is net terug uit Vietnam, waar hij medische hulp heeft verleend aan kinderen met een hazenlip. * In het tv-programma Over de Oceaan maken zes BN'ers in drie weken een overtocht over de Atlantische Oceaan. Deelneemster Caroline Tensen schuift aan. * Wibi Soerjadi treedt op. * Fons Hendriks schuift aan naar aanleiding van een groot RTL Nieuws-onderzoek rondom vapen.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 143

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Boos
BOOS met OPA TIM bij PARAGNOST

We gaan undercover op bezoek bij een paragnost, die medische adviezen zou geven uit het hiernamaals.



vThorben
vThorben: Ultieme Noob Vs Pro Race In GTA 5!

Bedankt voor het kijken naar Ultieme Noob Vs Pro Race In GTA 5! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 12

Antisemitisme is fors toegenomen. Bij discriminatiebureaus is het aantal meldingen verdubbeld. Het gaat onder meer over uitschelden, bedreigen, belagen op straat en hakenkruizen op synagogen. Te gast is Rob Oudkerk, oud-politicus en schrijver met een Joodse achtergrond. Hij houdt zich veel bezig met dit thema.



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY EXPERT DE PODCAST | DOSSIERAFLEVERING 1 | SEKSUEEL GEWELD

In Hey Expert gaat LINDA.meiden redacteur Gaby in gesprek met experts vanuit verschillende vakgebieden, als aanvulling op onze online dossiers. Daarom is deze keer Floor Dubbeling aangeschoven om het te hebben over seksueel geweld en wat je kunt doen als dit je overkomt. Ze behandelen verschillende ingestuurde verhalen van lezers en geven advies over vragen waar je zelf misschien niet bij iemand mee terecht durft. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: Klik hier je deze video leuk? Like! 💥 Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : Klik hier Klik hier : Klik hier Meer zien? Download de LINDA.-app: Klik hier of abonneer je op LINDA: Klik hier



Nienke Plas
Een platinum ticket ontvangen voor mijn theater programma ✨#374 By Nienke Plas

Als klein meisje droomde ik hiervan en nu ontvang ik zo'n prachtige prijs in m'n hometown, nou.. Hou jij het maar droog!! 😭 Deze voorstelling 'Postnatale Expressie' 🎭 is nu uitgespeeld, daarom hebben we een nieuwe show op de planken! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling. Houd m'n website in de gaten voor tickets: Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Boos
Paragnost Maria geeft medisch advies en kost bejaarde vrouw duizenden euro's | BOOS S11E04

Lees hier Maria’s volledige wederhoor: Klik hier is mantelzorger voor Aaltje*, een vrouw op leeftijd. Hij komt erachter dat de kwetsbare Aaltje torenhoge bedragen overmaakt naar een paragnost: Maria Riemen. Ze bespreken allerlei medische zaken die Peter ongepast vindt voor iemand zonder BIG-registratie, en op één punt geeft paragnost Maria een advies bij het medicijngebruik van Aaltjes broer. Dit alles is terug te lezen in SMS-verkeer. Aaltje schaamt zich verschrikkelijk, en Peter en zij besluiten geld terug te eisen van Maria. Een deel van het betaalde bedrag komt terug, en Aaltje komt niet veel later te overlijden. Zij heeft zich volgens Peter tot haar dood geschaamd. Enkele jaren later zit het verhaal hem nog steeds dwars. Er kwam wat geld terug, maar excuses kreeg Aaltje nooit. Ook is Peter bang dat Maria nog steeds potentieel schadelijke adviezen geeft, en wil hij mensen waarschuwen. En dus: tijd om de proef op de som te nemen. Want doet Maria dit inderdaad nog steeds? En als ja, hoe krijgt Peter dan toch een beetje gerechtigheid voor Aaltje? *De namen Peter en Aaltje zijn gefingeerd. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 33

Verzet BBB tegen Pandemieverdrag minister Dijkstra (D66). Links reageert zuur in formatiedebat. Gevolgen intrekking spreidingswet. Première korte docu Marijn Poels over vastlopen energietransitie Duitsland. Met Tweede Kamerlid BBB Mona Keijzer, voormalig burgemeester en wethouder Geert Dales, jurist en publicist Sietske Bergsma, lijsttrekker BBB Europees Parlement Sander Smit en documentairemaker Marijn Poels.





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 99

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Complex NL
Complex NL: Jiri11 - Blauwe Brief | Complex Connects #3

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zware periode. Check hem in de derde sessie van Complex Connects. In Complex Connects bieden we de tofste gevestigde én opkomende namen een platform geven voor een unieke sessie. Om de week droppen we op donderdag om 16:00 een sessie, dus abonneer nu om als eerste op de hoogte te blijven. Laat in de comments weten wie je hierna wil zien en stay tuned, om donderdag om 16:00! #Vodafone Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: Website: Klik hier Klik hier Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn strafrechtadvocaat Willem Jan Ausma, politiek verslaggever Financieel Dagblad Martine Wolzak en architect Robert Winkel. Met hen hebben we het over de straffen die relschoppers tijdens studentenprotesten op de UvA kunnen verwachten, over het hoofdlijnenakkoorddebat, het overleg premierskandidaat en over het gebouw van het jaar.





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Werkverhalen: onze eerste baantjes en grote dromen | #14 Van Struikelen tot Succes

Van alle uren dat je wakker bent, spendeer je de meeste op werk. In deze extra lange aflevering hebben we het daarom over ons eerste baantje, waar we echt hebben leren werken, van wie we het meest hebben geleerd en wat we in de toekomst willen doen qua werk. *Ons beste programma komt eraan* Klaar om in 2024 gezonder, gelukkiger en succesvoller te zijn? Klik hier



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 143

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 103

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.