True
Voetbal.TV => Kijk hier live naar de het Nederlands Elftal bij het EK Voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

01-05-2024


In de ban van Goed en Fout
In de ban van Goed en Fout: Afl. 2

Schrijver Onno Blom zet de zoektocht naar het verleden van zijn familie voort en bezoekt de artillerie van de landmacht. Samen met militair historicus Herman Amersfoort gaat hij naar de Grebbelinie en de Soesterduinen, om te kijken waar het Nederlandse leger en zijn grootvader in de vijf oorlogsdagen in mei 1940 stonden opgesteld. Onno's vader Hans vertelt hoe het contact met de NSB-kant van de familie onhoudbaar werd toen opa Jan bij het verzet ging. Ze vinden een NSB-krant waarin overgrootvader Johan het bestaan van Jan zelfs doodzwijgt. Onno bezoekt boerderij Hoogwerf, de plek waar de verzetsgroep van opa Jan is ontstaan.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Rein Mercha en Marcia Rooker vinden dat er te weinig aandacht is voor Sinti en Roma in Nederland. * Chris van der Heijden en Jeroen Saris over het openbaar maken van strafdossiers van foute Nederlanders. * Aad Oudborg en Iris Frederix over een schilderij van prinses Beatrix. * Michiel Maas, Merel Huisman en Lieven Schiere over AI in de zorg.



Jekels Jacht
Jekels Jacht: Afl. 1

Diederik Jekel gaat 100 jaar terug in de tijd. Hij brengt een ode aan Hanso Idzerda, die als eerste Nederlander een radio-uitzending maakte. En die uitzending, met alle techniek die daarbij hoort, gaat Jekel opnieuw maken.



Dichter bij Anne Frank
Dichter bij Anne Frank: Afl. 3

De onderzoekers duiken dieper in de lijm die Anne gebruikte voor het inplakken van foto's en brieven. Hila bekijkt het originele fotoalbum van de familie Frank van dichtbij en ze heeft een bijzondere ontmoeting in Londen met de stiefdochter van Otto Frank: Eva Schloss. De onderzoekers focussen op de plakplaatjes waarmee Anne haar bladzijden opfleurde. Hoelang blijven ze nog goed? En hoe smaakt surrogaatkoffie?





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 78 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 1 mei, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma









Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Libanon vangt wereldwijd per hoofd van de bevolking de meeste vluchtelingen op, ca. 1,5 miljoen Syriërs. Maar het in Europa gekoesterde idee van opvang in de regio heeft in het land zijn grenzen bereikt. Te gast: Nora Stel, universitair docent conflictstudies. * Wat in de VS begon als een vreedzaam protest tegen de oorlog in Gaza, mondt langzaam uit in grotere en grimmigere protesten. * Franse experts zijn met vergaande adviezen gekomen over het gebruik van sociale media door kinderen. Wat zeggen Nederlandse experts erover? * In het boek De Stad vertelt schrijver Marcel Engelen de turbulente geschiedenis van A'dam van de afgelopen 40 jaar.



Spoorloos
Spoorloos: Afl. 6

Ze zijn zeven, vier en twee jaar oud, als ze met hun kersverse adoptieouders vanuit Brazilië naar Nederland vliegen. Rafael, de oudste, weet nog dat het winter was en heel erg koud. Herinneringen aan zijn Braziliaanse moeder heeft hij echter niet, terwijl hij tot zijn zesde bij haar woonde. Zijn jongere zusjes Gioya en Bo hebben enkel wat vage herinneringen aan het kindertehuis in Brazilië. Helaas zijn ze het Portugees helemaal verleerd. Dat was hen anders goed van pas gekomen nu ze via Spoorloos op zoek gaan naar hun biologische moeder in Brazilië. Derk heeft maar weinig aanknopingspunten, alleen het adres waar Rafael ooit is geboren.







Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 17

1+1=3, samen wordt het altijd beter. Dat is een lijfspreuk van kunstenaar Maria Roosen, die vaak samenwerkt met andere makers om haar werken van glas, hout of textiel te realiseren. Voor de tentoonstelling in Kasteel Het Nijenhuis heeft ze 22 andere kunstenaars uitgenodigd om op haar eigen werk en de historische context van het kasteel te reageren. Directeur van Musea Zutphen Paulo Martina bekijkt dit gesamtkunstwerk.



Zussen
Zussen: Afl. 4

Rolinde's argwaan over de familie Henkdriks groeit, wat haar in conflict brengt met haar oma. Faya schrikt als Rolinde de boerderij wil verkopen, zij wil juist blijven. Nienke's worsteling met haar afkomst brengt haar in conflict met haar gezin.



Volle Zalen
Volle Zalen: Afl. 3

Cornald Maas ontmoet Sven Ratzke in Berlijn, waar ze op een onopvallende begraafplaats bij het graf van Marlene Dietrich staan. Het gesprek spitst zich toe op haar rol in de Tweede Wereldoorlog, waarbij ze de kant koos van de geallieerden. Wat intrigeert Ratzke nog meer aan de Duitse legende? Ratzke, zoon van een Nederlandse vader en een Duitse moeder, kreeg een Musical Award voor zijn hoofdrol in The Rocky Horror Show en werkte in het buitenland met grootheden als Nina Hagen en Rufus Wainwright. Internationaal succes oogstte hij in 2016 met zijn voorstelling over David Bowie. Maar waarom kunnen Nederlanders hem niet altijd plaatsen?



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Het was voor de Apeldoornse Tommy liefde op het eerste gezicht toen hij zijn Amerikaanse Jeremy ontmoette. Tommy verhuisde voor hem naar Amerika, waar ze nu als echte diva's genieten van hun luxe bubbel. Tommy kreeg internationale bekendheid door zijn deelname aan 'Geordie Shore'. Inmiddels is hij eigenaar van zijn eigen agency, waar hij topmodellen en influencers managet. Jeremy is succesvol in het vastgoed. De jeugd van Wim uit Maarssen was zwaar en stond in het teken van mishandeling, maar de muziek van Elvis helpt hem altijd door moeilijke tijden heen. Wim kreeg jaren geleden medische problemen waardoor hij niet meer kan werken. Toen hij en de moeder van zijn kinderen uit elkaar gingen, kwam hij ook financieel in zwaar weer terecht. Nu is hij samen met de Portugese Bella en er staat zelfs een bruiloft op de planning! Lukt het Tommy en Jeremy om te leven van een beperkt budget? Hoe gaan Wim en Bella droomstad Memphis en het favoriete restaurant van Elvis beleven?



Meiden Die Rijden
Meiden Die Rijden: Afl. 6

Trucker Melisa kan haar geluk niet op als ze haar nieuwe wagen in ontvangst mag nemen. We rijden mee met Fleur, die met haar tankwagen op pad gaat met een lading glycerine. Ook stappen we in de auto bij onze milieuvriendelijke truckduivel Sandy.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 88

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 27

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 87

In Almelo wonen Hans en Jolanda in hun creatieve huis waar Hans in elke ruimte zijn mozaïekkunst heeft toegepast in het interieur. Ook de tekeningen in Anton Pieck stijl op de deuren zijn een creatie van Hans. De patio is dankzij het mozaïek een kleurrijke oase. * In het Limburgse buurtschap Lull brouwt Joop bier. Hij gebruikt hiervoor een bijzonder goedje van zijn bijen: propolis. Ramon Brugman trekt zijn imkerpak aan en gaat er naartoe. * In de beeldentuin van Dick in 's-Graveland is er ruimte voor kunst én natuur. Met een vleermuizenkelder, een paddenpoel en een bijenschans zijn alle soorten beestjes welkom op deze inspirerende plek.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 66

Soundos El Ahmadi zit aan de zijde van Sophie. * Ondanks de rechtszaken tegen Donald Trump en de bestorming van het Capitool in 2021 staat de oud-president sterker in de peilingen dan ooit om herkozen te worden. Raymond Mens praat ons bij. * Kunstenaar Klaas Gubbels wordt in één adem genoemd met zijn iconische koffiepotten. Hij tikte dit jaar de 90 aan. Met Hanneke Groenteman en Hugo Borst zetten we hem in het zonnetje. * Soumaya Sahla leerde na haar gevangenisstraf VVD-erelid Frits Bolkestein kennen die haar mentor werd. Na berichtgeving dat zij hem geld ontfutseld zou hebben, werd haar lidmaatschap opgezegd door de partij. Ze schuift aan.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 122

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Davy windt er geen doekjes om bij Celina. Maar om die kinderen samen te krijgen moet er wel nog van alles gebeuren. John en Marga komen al snel tot de ontdekking waar ze op gematchet zijn. Maar in kengetal delen is geen garantie op romantiek.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4749

In iedere school ligt het, maar je ziet het ook in ziekenhuizen, kantoren, winkels of in huizen: een linoleumvloer. Dat is een harde vloerbedekking die heel sterk is en superlang meegaat. Maar hoe wordt het gemaakt? Nizar gaat de linoleumfabriek in. In de sketch is Petra, van het spannende televisieprogramma 'KONFRONT' een bommenmaker op het spoor.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 50

Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. De mannen gaan op pad met Lucienne uit Beek, die na haar pensioen een hondenuitlaatservice begon. Ook kruipen ze in de huid van een kasteelbewoner en brengen ze de geschiedenis van Kasteel Doorwerth tot leven.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Foute Boel S1 #01: P Diddy Rechtszaak, Militairendienstplicht & Cloud Seeding Expo

Welkom bij Foute Boel, het enige amusement, infotainment kanaal waar we de foute zaken onthullen over de meest spraakmakende onderwerpen! Deze keer zijn we diep in de P Diddy rechtszaak gedoken - ontdek de schokkende details die de mainstream media je niet vertellen! Maar dat is nog niet alles - we gaan ook in op het controversiële debat rondom militaire dienstplicht. Is er meer aan de hand dan we denken? En vergeet niet onze onthullende analyse van cloud seeding - is er iets fout aan de hand in de lucht? Blijf bij ons terwijl we foute zaken aan het licht brengen over deze hete topics! Abonneer nu en mis geen enkele scoop! Wil je ons ondersteunen en ons helpen meer van deze onthullende content te produceren? Overweeg dan om te doneren op onze website: www.fouteboel.nl/doneren. Jouw steun maakt echt een verschil! Daarnaast, steun ook het geweldige werk van onze partner Café Weltschmerz door te doneren op hun website: www.cafeweltschmerz.nl/doneren. Samen kunnen we blijven strijden voor transparantie en waarheidsvinding. Presentatie: Doelah - Fouteboel #FouteBoel #Pdiddy #Militairedienstplicht #CloudSeeding #Exposed #Infotainment #weathermodification --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 104

Nederlanders massaal verslaafd aan slaappillen en kalmeringsmiddelen * Russen in Finland kunnen de grens niet meer over * Gemeenten moeten meer aan zelfmoordpreventie doen * Meta aangesproken op beïnvloeding van de komende Europese verkiezingen



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 87

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Onthulling: Dit is Boer Harm & Jan Roos kotst op Alexia

Jan Roos heeft zich vreselijk gestoord aan Alexia tijdens Koningsdag in Emmen. Dennis Schouten onthult wie Boer Harm is. Hij is er klaar mee dat mensen telkens denken dat hij het is. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier jij 17 Juni ook naar het RoddelPraat EK-feest: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Feyenoord
Feyenoord: OFFICIAL TRAILER | ‘Op weg naar weer een cup’ 🏆

Feyenoord brengt met ‘Op weg naar weer een cup’ een film uit over de finale van de TOTO KNVB Beker. De film bevat unieke beelden van eigen camera’s en is woensdagavond vanaf 18:00 uur te zien op Feyenoord ONE. Bekijk de volledige film op Feyenoord ONE: Klik hier 🎥 In de film herbeleef je bovendien de dag van de finale zelf. Vanuit de stad, op weg naar het stadion en in De Kuip zelf; onze camera’s waren overal bij. Van de wedstrijd zelf en het feest na afloop komen unieke beelden voorbij, vanaf de tribunes, het veld en in de kleedkamer. Uiteraard komt ook de feestelijke huldiging op de Binnenrotte een dag later uitgebreid terug. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 88 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 1 mei, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: MIJN NIEUWE ZWEMBAD WORDT GEPLAATST! 70 METER HOGE HIJSKRAAN!🏗️

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 85

Derk Bolt presenteert zijn laatste uitzending van Spoorloos. Het programma gaat door zonder de presentator. We blikken met hem terug. * Dido Michielsen spreekt op 4 mei, voorafgaand aan de Nationale Herdenking in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. * Het Circusstad Festival gaat van start in Rotterdam. Dirk Evers en Daniel Simu blikken vooruit en vertellen wat we kunnen verwachten. * Ted van Essen praat ons bij over de slaap- en kalmeringsmiddelen waar honderdduizenden Nederlanders aan verslaafd zijn. Wat zijn de gevaren? * Ammar heeft een vrolijk lied gemaakt over de Belastingdienst. Waarom dit een vrolijk lied is geworden, komt hij vertellen.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 5

Mary heeft een aanbidder. Sergeant Willis vraagt Baxter te getuigen tegen de man die haar bij haar vorige werkgever bij diefstal heeft betrokken. Daisy komt nog een keer voor haar schoonvader op.



AFC Ajax
AFC Ajax: TEQBALL TOURNAMENT JONG AJAX: THE FINALS 🏆 | 'How is THAT possible?!'

In het Teqball Tournament nemen twee duo's van Jong Ajax het tegen elkaar op. In deze vierde en laatste aflevering de grote finale met de duo's Jaydon Banel/Charlie Setford, Nassef Chourak/Tristan Gooijer, Sten Kremers/Tom de de Graaff en een duo met een wildcard: Urby Emanuelson en Yuri Rose. #Teqball ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 85

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: HET HELE VERHAAL VAN PAPER DUCK!

Hoe maak je een paper duck? En alle kleding en extra dingetjes? Ik leg het uit in deze video en laat je ook zien wat je er allemaal mee kunt doen! Geen zin om zelf alles te maken? Je kunt ook mijn website bekijken om zelf alle plaatjes te downloaden en te printen: Klik hier je meer super leuke paper duck tiktoks zien? Check dan dit account: Klik hier zijn ook een paar van mijn outfits en accessoires door geïnspireerd! 🐥💚💙 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Wederom overtuigende winst 😮‍💨

De samenvatting van PSV O17 - Feyenoord O17. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



vThorben
vThorben: Ik Kreeg Een Bericht van De Fans.. (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Ik Kreeg Een Bericht van De Fans.. (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Playing as the STRONGEST Shark in GTA 5!

Playing as the STRONGEST Shark in GTA 5! Thanks for watching my video! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier love playing GTA 5, if you want to see more RP, make sure to go here: Klik hier



E-Divisie


EnzoKnol
EnzoKnol: DE BUREN KOMEN LANGS OP VISITE #3914

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



PSV
PSV: PUMA GOAL OF THE MONTH | Too many goals to choose from 🤯

Enjoy our 10 best goals of April! #PSVxPUMA ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Vita Cleo
MET HET GEZIN NAAR IBIZA! | VITA CLEO VLOG #162

In deze video ga ik met ons gezin op bezoek bij E & Wout op Ibiza! Xx LYKO kortingscode: vita25 Wimperserum: Klik hier It Cosmetics CC Cream en concealer: Klik hier Algemeen: Klik hier deze video zit een betaalde samenwerking met LYKO. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



PSV
PSV: MESSAGE | From Sergiño, to you 🗣️

Sergiño Dest geeft een update over zijn blessure. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



PSV
SPECIAL 🎞️ | DE KAMPIOENSWEDSTRIJD | PSV - Ajax (15-04-2018) 🏆

PSV pakt in eigen huis tegen concurrent Ajax de 24e landstitel in de geschiedenis van de club. In deze special blikken we met onder anderen Luuk de Jong en Hirving Lozano terug op dit historisch moment. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 16

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 📃 Unibet Goal of the Month April: The candidates!

Dit zijn de vijf kanshebbers op de Unibet Goal van de Maand-bokaal voor de maand april. Stem hier op jouw favoriet: az.nl/goal-van-de-maand ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: BEGINNEN | Kinderliedjes | Leer de Dans | Minidisco #shorts

#shorts van de dans van het kinderliedje: Beginnen. Is iedereen binnen? We gaan beginnen! Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van BEGINNEN Is iedereen binnen? We gaan beginnen! Schuif alvast maar aan Ga zitten, blijf niet staan Geef maar hier die jas Moet jij nog een plas? Hoor je wat ik zei Kom maar dichterbij Handen op je hoofd En handen in je zij Is iedereen binnen? We gaan beginnen! Sluit maar achteraan Ga zitten, blijf niet staan Iedereen doet mee Moet jij naar de wc? Kom er lekker bij Wat kijken jullie blij Handen in de lucht En handen op je dij Is iedereen binnen? We gaan beginnen! Handen op je hoofd En handen in je zij Handen in de lucht En daarna op je dij Handen op je hoofd En handen in je zij Handen in de lucht En handen op je dij Is iedereen binnen? We gaan beginnen! Schuif alvast maar aan Ga zitten, blijf niet staan Geef maar hier die jas Moet jij nog een plas? Weet je wat ik zei Kom maar dichterbij Handen op je hoofd En handen in je zij Is iedereen binnen? We gaan beginnen! Is iedereen binnen? We gaan beginnen! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



FORMULA 1
FORMULA 1: Adrian Newey Exits Red Bull, What Next?

Red Bull have announced that Adrian Newey is set to leave the team after almost 20 years. In this segment, we take a look at what could be next for the esteemed F1 designer. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Vitesse
INTERVIEW | John van den Brom terug bij 'zijn' Vitesse 💛🖤

John van den Brom is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. De geboren Amersfoorter tekent een contract tot 1 juli 2025. Met Van den Brom keert een ras-Vitessenaar terug bij de club. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 83

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn generaal buiten dienst Mart de Kruif, columnist van De Telegraaf Annemarie van Gaal en communicatiestrateeg Jan Bruin. Met hen hebben we het over extra Nederlandse hulp voor de NAVO-missie Irak, over de Dag van de Arbeid en over het gevaar van smartphoneverslaving.



FORMULA 1
FORMULA 1: Ayrton Senna's Legacy Will Live Forever

On the 30th anniversary of Ayrton Senna's passing, his sister Viviane sits down with us to commemorate such a special driver and person. #F1 #Formula1 #Senna30 For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 92

Postbode Bert heeft een prijs gewonnen! Hij mag uit eten in een sterrenrestaurant en Fenna mag met hem mee. Als postbode Bert over de menukaart hoort, beseft hij dat hij zich toch ergens anders op had verheugd. In de zeppelin wordt het ober spel gespeeld en wordt er een sandwich geknutseld. En dit keer weet buurvrouw Noël het zeker: ze wordt kok. Maar is dat wel zo'n goede keuze als het bakken van een tosti al geen succes is?



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DEZE STUNT MAG NiEMAND ZiEN! DANiEL DOET ALLES ZELF! 🤪 | Bellinga Vlog #3146

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 121

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 87

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.