True
Voetbal.TV => Kijk hier live naar de het Nederlands Elftal bij het EK Voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

30-04-2024
In de ban van Goed en Fout
In de ban van Goed en Fout: Afl. 1

Schrijver Onno Blom duikt in het verleden van zijn familie. Hij begint zijn zoektocht samen met zijn vader bij het Nationaal Archief, waar ze een groepsportret vinden van familieleden in NSB-uniform. Onno's overgrootouders hadden een limonadefabriek. Om erachter te komen hoe het daar geweest moet zijn, bezoekt Onno een moderne limonadefabriek, Starcker. Bij het NIOD bekijken ze NSB-inschrijflijsten en ontdekken ze dat ook Onno's opa Jan lid is geweest. Hij schreef zich vrij snel weer uit. Onno gaat in Leiden op zoek naar sporen van zijn grootvader als student en naar het antwoord op de vraag waarom hij lid werd van de NSB.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Kristien Hemmerechts en Christophe Vekeman over hun hervonden katholieke geloof. * Erik Vernooij en Arjan Postma over de suzuki-fruitvlieg. * Caroline van der Plas over versoepelde stikstofregels voor Schiphol. * Samuel de Leeuw en zijn kleindochter roepen met zijn oorlogsverhaal op te gaan stemmen voor de Europese Verkiezingen.



Chicago Fire
Chicago Fire

Firehouse 51 bestrijdt een brand die is veroorzaakt door een gevallen straalmotor. Een van hen wordt beschuldigd van een diefstal die verband houdt met het incident. Kidd en Boden keuren Kylie's potentiรซle nieuwe liefde af.



De Hofbar
De Hofbar: Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving

Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot de Haagse politiek.



Dichter bij Anne Frank
Dichter bij Anne Frank: Afl. 2

De onderzoekers proberen een stuk doorgekraste tekst in een dagboek van Anne te ontcijferen. Hila beklimt met beiaardier Boudewijn Zwart de Amsterdamse Westertoren waar hij haar liedjes laat horen die ook Anne hoorde tijdens haar onderduik even verderop aan de Prinsengracht. Een verzamelaar van oude radio's laat zien welk type radio de familie Frank verstopte. In het NIOD vindt Hila de radiotoespraak terug die voormalig minister Bolkestein deed in maart 1944 om de mensen op te roepen documenten zoals brieven en dagboeken te bewaren. Het was koren op de molen van Anne: zij ging vanaf toen haar dagboek herschrijven met het oog op publicatie.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 77 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 30 april, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Out of Office
Out of Office: Afl. 8

Vandaag is het een feestelijke dag waar iedereen lang naar uit heeft gekeken: de deuren van het nieuwe clubhuis worden geopend! Joris kijkt samen met de deelnemers terug op hun proces van de afgelopen zes maanden. Wat hebben ze geleerd en wat hebben ze opgestoken van de hulpboeren? Keren ze terug naar hun stressvolle bestaan of slaan ze een nieuwe weg in?



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Burgemeester Halsema over Dodenherdenking. De spanningen op tal van terreinen lopen in Nederland op. Verstoringen en protestacties dreigen tijdens de Nationale Dodenherdenking. Te gast: burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema. * Verdwenen minderjarige asielzoekers. Afgelopen drie jaar zijn ruim 51.000 minderjarigen verdwenen uit asielcentra in Europa. * BBB en NSC in Europa. In aanloop naar de Europese parlementsverkiezingen tussen 6-9 juni onderzoeken nieuwe partijen van welke politieke familie ze deel willen gaan uitmaken. BBB en NSC hebben hun zinnen gezet op de Europese Volkspartij (EVP), de grootste fractie in het Europees Parlement.



Schiffmacher's Legacy
Schiffmacher's Legacy: Afl. 2

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattoo-conventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.



Oorlog is erfelijk
Oorlog is erfelijk: Afl. 2

Natascha van Weezel praat met documentairemaakster Sahar Meradji en Holocaustoverlevende Bert Woudstra. Wat zijn de gevolgen van oorlog voor volgende generaties?



Bed & Breakfast
Bed & Breakfast: Afl. 7

We beginnen bij Marelva en Marjorie in de provincie Gelderland. Marelva runt de B&B en haar beste vriendin Marjorie helpt haar af en toe een handje. Daarna reizen we door naar Anja en Michel in Overijssel. Hun bed and breakfast bevindt zich in wat ooit een stadsboerderij was. Als laatste eindigen we bij Pieter en Brenda. Ze zijn zwager en schoonzus en runnen drie lodges in een oude boerderij.



PSV
PSV: INTERVIEW | Chimera verlengd tot ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿด!

PSV heeft het contract van aanvaller Chimera Ripa opengebroken en met drie jaar verlengd. Chimera had een contract tot 2025 maar daar voegt PSV nu drie jaar aan toe. โ–บSUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Verward
Verward: Afl. 4

Joost, de broer van Saskia, werd in juli 2017 doodgestoken in de metro in Amsterdam door een psychiatrisch patiรซnt met een lang strafblad aan geweldsdelicten. Tal van vragen schieten er gelijk door het hoofd van Saskia. Hoe kon deze man dan vrij rondlopen? Naderhand blijkt dat de dader die dag vier uur verlof had. En in die vier uur zonder toezicht ging het dus vreselijk mis. In Arnhem loopt Jessica mee met psychiater Jeroen die in het Rijnstate werkt. Tijdens de dienst ontmoet ze Raymond, die in ernstig verwarde toestand uit een raam is gesprongen.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 87

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 26

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 86

Melanie kon in haar eentje geen koophuis vinden en woont nu in een tiny house bij haar grootouders op het erf. Haar woning is een voorbeeldwoning van een wijkje met tiny houses dat er komt. * Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt streetfood uit Tunesiรซ. * Natuur-beleef-expert Tim gaat langs bij een school voor speciaal basis-en voortgezet onderwijs. De school is begonnen met het vergroenen van hun schoolplein en Tim heeft ook een leuk idee. * In de Hortus van Leiden laat Rogier de bijzondere palmen zien en vertelt hij het mysterieuze verhaal van de Coco de Mer.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 65

Roos Moggrรฉ zit naast Jeroen. * Wie de Dodenherdenking op de Dam wil bijwonen, dient zich van tevoren aan te melden. Ook zal het publiek gefouilleerd worden. Te gast: Job Cohen en Esther van der Most. * Advocaten zijn woedend nu blijkt dat zij worden geobserveerd tijdens hun bezoeken aan cliรซnten. Juriaan de Vries van Ficq & Partners Advocaten werd aangesproken op 'verdacht gedrag'. Hij schuift aan over de stappen die het kantoor neemt tegen deze praktijken. * We vieren het Puccini-jaar. 100 jaar na de dood van de geniale componist worden zijn opera's weer in het zonnetje gezet. Wij doen dat met Francis van Broekhuizen.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Uitvinder Kees heeft er geen moeite mee dat zijn date een heks is, maar het moederschap van Margreet lijkt verdere magie toch in de weg te zitten. Buurman Timo heeft juist moeite met de voor hem nog onbekende vrienden van zijn date Raphaella, dus geeft hij haar maar meteen een reden om niet naast iemand anders te kruipen.



FORMULA 1
FORMULA 1: โ€˜My Name Is Jeff!!โ€™ ๐Ÿคฃ

Check out the opening segment of our latest edition of Box of Bluffs where Daniel Ricciardo and Alex Albon go head-to-head. For more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 121

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



PSV
PSV: INSIDE | Open training, wat een opkomst ๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จ

Inside footage of today's open training. โ–บSUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Het klokhuis
Het Klokhuis: Breien is harstikke hip en bovendien erg duurzaam.

Breien is harstikke hip en bovendien erg duurzaam. Met allerlei speciale nieuwe breimachines en technieken kun je nu zelf leuke ontwerpen bedenken en maken. Janouk duikt in de wereld van textiel en loopt een dagje mee met textiel-ontwerper Borre Akkersdijk. In de sketch leren Wesley en Rodney breien van hun oma.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 49

Natuurverslaggever Stephan Roest en radiopresentator รฉn chef Pieter Kok op zoek naar de eetbare natuur. Vandaag staat de lisdodde, een plant, op het menu. Erg lekker, maar een smerig werkje om te pakken te krijgen. De van origine grafisch ontwerper Albert Groenheyde werkt in Colijnsplaat aan zijn serie portretten van vooral bekende personen. En beelden van diverse optochten in Limburg, waaronder het bezoek van Koningin Wilhelmina aan Kerkrade in 1923.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 103

Een nieuwe zetelpeiling: hebben kiezers er vertrouwen in dat de formerende partijen eruit komen? * Dolfinarium blijft fotomomenten met dolfijnen aanbieden, wat volgens de minister tegen de afspraken is * GPS-verstoringen waardoor vliegtuigen niet kunnen landen in Estland: zit Rusland hierachter? * Kabinet versoepelde stikstofregels zodat Schiphol makkelijker een natuurvergunning kon krijgen



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 86

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 87 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 30 april, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: HUIS TE KOOP?! DIT IS EEN BELANGRIJKE DAG VOOR ONS!

โ™ฆ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 84

Tijd voor MAX staat in het teken van kinderen met een handicap op de armste plekken van de wereld. Te gast is programmamaker en presentator Eva Eikhout. Zij vertelt vaak met de nodige zelfspot over de hindernissen die zij doorstaat vanwege haar lichamelijke beperking en wil anderen daarmee inspireren. Voor het Liliane Fonds reist ze naar Indonesiรซ, waar ze kinderen met een handicap ontmoet.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 4

Edith reist af naar Londen voor een lastig gesprek met haar redacteur. Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. De grote dag nadert voor mijnheer Carson en mevrouw Hughes.



Ziggo Sport
Rondo | Met RAFAEL VAN DER VAART, MARCO VAN BASTEN, JAN VAN HALST en YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 29/04/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Rafael van der Vaart, Marco van Basten, Jan van Halst en Youri Mulder. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiรซren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



SLAM!
Deze COMPLOTTHEORIEร‹N geloof je NOOIT ๐Ÿคฏ - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat op om te kijken wie er in buitenaards leven gelooft. Bestaan aliens echt? En zijn er andere complottheorieรซn waar mensen in geloven? De jury mag raden wat de mensen op straat gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! โ€“ Radio Klik hier SLAM! โ€“ Music Klik hier SLAM! โ€“ Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Met dank aan Julia Koopman: Klik hier van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 120

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Verstoppertje Als NPC in GTA!

Bedankt voor het kijken naar Verstoppertje Als NPC in GTA! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: NAAR HET ZIEKENHUIS OP KONINGSDAG! #3913

Knolpower kledinglijn โžœ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden โžœ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten โ‡ฉ โ†ช EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace โœŒ



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S01E12 | BESPAARTIPS VAN JE BIG SPENDERS

Zeg je online shoppen, dan zeg je Isabelle Kafando. Niet heel handig als je wilt besparen. En laat dat nou net het onderwerp van de week zijn. Isabelle en Lisa geven je bespaartips en delen hoe zij hun studententijd doorkwamen met een aanzienlijk kleiner budget dan waar ze het nu mee doen. Een naughty luisteraar had seks met haar huisgenoot en de meiden willen details, want dit is geen juice maar een smoothie XL. Bela Becht a.k.a. Meisje uit Aโ€™dam vindt controles bij de zelfscankassa mega STOM!, liever geen tetris in je boodschappen tas inderdaad. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: Klik hier je deze video leuk? Like! ๐Ÿ’ฅ Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : Klik hier Klik hier : Klik hier Meer zien? Download de LINDA.-app: Klik hier of abonneer je op LINDA: Klik hier



Michael Moore
Michael Moore: The Union Revolution Takes a Massive Turn Forward. Plus, College Students Rise Up Aga

On this episode of Rumble With Michael Moore, learn about the UAWโ€™s history-making plan to bring union wages, union benefits and a paid vacation to every working class American. You in? Your grandparents had a โ€œpensionโ€. Not sure what that was? Working people have been put through the grinder. Now itโ€™s time that the wealthy paid for their sins. Also โ€” thank the universe for the protesting college students of America. As Netanyahu and Biden continue the slaughter of the innocents, young Americans are fighting back. It is an amazing and inspiring sight! Letโ€™s support them in every way that we can. As their signs say on their encampments: SILENCE IS VIOLENCE. Not in our name.



Ziggo Sport
Jan van Halst: 'Ik heb het ook niet kunnen voorkomen' ๐Ÿค” | Rondo

Jan van Halst over de transfers onder Sven Mislintat ๐Ÿ—ฏ๏ธ โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiรซren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow





Ziggo Sport
Van Basten: 'Ik denk dat Slot veel goede invloeden gaat hebben op Van Dijk' ๐Ÿ—ฃ๏ธ | Rondo

Marco van Basten kijkt uit naar Arne Slot als trainer van Liverpool ๐Ÿค™ โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiรซren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 27

Kabinet wil pandemieverdrag ondertekenen, Kamerleden kritisch, recreatieparken weg voor asielopvang en kermissector in het nauw. Met emeritus hoogleraar Paul Cliteur, Tweede Kamerlid BBB Mona Keijzer, jurist Sietske Bergsma, hoofdredacteur blckbx Flavio Pasquino en belangenbehartiger Nederlandse Kermisbond Ad Jongenelen.



Radar
Radar: Afl. 13

De hele wereld heeft er last van: medicijntekort. In Europa is Nederland koploper als het gaat om de tekorten. Meer dan tweeduizend geneesmiddelen zijn in ons land al lange tijd niet op voorraad en het einde van het tekort lijkt nog niet in zicht. Verschillende partijen praten over de oorzaken en de mogelijke oplossingen. Hoe komt het dat er zulke tekorten zijn in Nederland? Hoe pakken andere Europese landen het aan? En kunnen we wat van die landen leren om het tij in Nederland te keren?



Ziggo Sport
Van Basten: 'Er zat geen voetbalkennis in het bestuur' ๐Ÿ˜ฎ | Rondo

Marco van Basten is duidelijk over het Ajax-bestuur met Jan van Halst ๐Ÿ‘€ โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiรซren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 82

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en de Nederlandse identiteit. Met actuele reportages, verslaggevers in het land en drie gasten.





PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Zondagmiddag in Breda ๐ŸŸ๏ธ

De samenvatting van NAC Breda - Jong PSV. โ–บSUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 85

Buurman Ron laat opnieuw zien dat hij zijn eigen krachten niet kent (of overschat). Fenna laat zien hoe lekker een vis van rijst is en hoe je die zelf kan maken. Ook gaat ze sumo worstelen in opblaasbare pakken. Ayana wil met Fenna vechtsporten beoefenen, maar of dit zo'n succes is?



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: EERSTE DRAAiDAG VAN ONZE 3DE FiLM OP EEN DiCHTE SCHOOL ... | Bellinga Vlog #3145

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! ๐Ÿ˜) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! โ–บ Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN ๐ŸŽ„๐ŸŒŸ - De Bellingaโ€™s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier โ€œEEN DAGJE RUILEN โ€ - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD ๐Ÿคฉ |โ€œVAKANTiE OP STELTENโ€ Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier โ€œIJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier โ€œZWAARTEKRACHTโ€ - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier โ€œFIร‹STAโ€ - De Bellingaโ€™s Klik hier โ€œDANSENโ€ - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellingaโ€™s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUANโ€ (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



Michael Moore
Michael Moore on College Students Rising Up Against Genocide | The Source w/ Kaitlan Collins 4/29/24

Michael joins Kaitlan Collins in primetime on CNN to support the college students across America who are protesting the slaughter in Gaza and speaks directly to President Biden imploring him to pull the plug on funding Netanyahu's war machine.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 120

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 86

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.