True
Voetbal.TV => Kijk hier live naar de het Nederlands Elftal bij het EK Voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

04-04-2024
PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Four minutes, two goals 😏

The highlights of Excelsior Rotterdam - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier













2Doc
2Doc: Afl. 21

Opgroeien zonder vader kan de ontwikkeling van kinderen negatief beïnvloeden. Al helemaal wanneer de omstandigheden waaronder zo'n kind opgroeit moeilijk zijn, bijvoorbeeld door armoede of huiselijk geweld. Leif, Alexandro en Nabil delen open en eerlijk hun verhaal over het gemis van een vaderfiguur en de gevolgen daarvan. Die waren niet mals, het leidde tot psychisch problemen en gedragsproblemen, waarin depressie, drugs of criminaliteit het tijdelijk overnamen. Maar er was ook een keerpunt: op een dag besloten ze het gemis van hun vader recht in de ogen te kijken en het roer om te gooien.



Man en Kunst
Man en Kunst: Afl. 4

Beeldend kunstenaar Lotti van der Gaag (1923-1999) maakte speelse, vrije, fantasierijke beelden en had dezelfde vormentaal als de Cobra-groep, maar ze maakte er geen onderdeel van uit. In Parijs werkte Van der Gaag in hetzelfde pand als Karel Appel en Corneille en ze groeide uit tot de pionier van de Nederlandse beeldhouwkunst van de 20e eeuw. Lucas De Man vertelt er alles over, onder andere vanuit het Cobra Museum in Amstelveen, waar haar kunstwerk De Gek valt te bewonderen.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Onno Eichelsheim, Jan Swillens, René Tas, André Steur en Annelore Roelofs over 75 jaar NAVO. * Indra Roesink, Daniele Titocci en Ilse Schoenmakers over geestelijk misbruik op zorgboerderij United Souls.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 59 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 april, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Het aantal mensen dat euthanasie kreeg vanwege psychisch lijden is vorig jaar fors gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Dat meldt de Regionale Toetsingscommissies Euthanasie (RTE). * Zeven hulpverleners van World Central Kitchen (WCK) zijn begin deze week omgekomen bij een Israëlische luchtaanval op een hulpkonvooi. Noodhulpcoördinator bij Artsen Zonder Grenzen Karel Hendriks is te gast. * De Netflixfilm Scoop gaat over het spraakmakende interview van de Britse prins Andrew met BBC Newsnight in 2019. We spraken met actrice Gillian Anderson en met Sam McAlister, die voor de BBC nauw betrokken was bij de totstandkoming van het interview.





Who's that girl?
Who's that girl?: Afl. 7

Zeynep Dag is een Nederlandse selfmade schoenen-icoon. Ze doet zaken met internationale sterren als Rihanna, Jennifer Lopez en Beyonce. En niet alleen Hollywood ligt aan haar voeten, haar miljoenenbedrijf heeft inmiddels voet aan wal gekregen in meer dan 84 landen. Als Nederlandse met Turkse roots moest ze, al sinds het vmbo, stevig in haar schoenen staan. Ze werd gepest, maar eiste van zichzelf dat ze iedereen een stap voor wilde zijn. Hierdoor werd ze een powerhouse in business en een voorloper in mode.



Focus
Focus: Afl. 8

Geluidshinder is oorzaak van veel gezondheidsklachten. Ondanks maatregelen als geluidsschermen, woningisolatie en stillere motoren lukt het niet om geluidshinder substantieel te verminderen. Hoe kan dat? Wetenschappers zoeken naar antwoorden. Bij de TU Delft onderzoekt men de invloed van de visuele omgeving bij geluid. Hoe we horen blijkt deels te worden bepaald door wat we zien. Neurowetenschappers van de UvA gebruiken een nieuwe methode om geluidservaringen te meten: door naar pupilbewegingen te kijken. Hoogleraar auditieve cultuur Marcel Cobussen doet aanbevelingen om anders over geluid na te denken. Geluid blijkt veel meer dan decibellen.



De Bauers
De Bauers: Afl. 1

Het is drie weken voor Frans zijn 50e verjaardag. Iets waar hij behoorlijk tegenop ziet. Hij vindt het ouder worden maar niks. Zijn gezin maakt het er niet beter op. Met name zijn zoons steken de draak met het ouder worden en zijn fysieke ongemakken. Maar ze zijn gewaarschuwd, want zoals de foto's bewijzen, hebben ze de genen van hun vader. Frans wil het liefst niet te veel aandacht besteden aan zijn aankomende verjaardag. Hij heeft het er ook moeilijk mee dat zijn vader er niet meer bij is en dat de mentale gezondheid van zijn moeder achteruit gaat. Maar Mariska heeft andere plannen. Ze wil deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan.



Het Roer Om
Het Roer Om

De Oekraïense Lesya en haar man Jan runden jarenlang een sportschool in Overijssel. Tijdens de coronacrisis besloten zij de zaak te verkopen en met hun laatste geld een villa in Spanje te kopen. Om snel aan inkomsten te komen willen ze binnen twee maanden drie appartementen creëren en retraites gaan organiseren. Maar al snel stapelen de tegenslagen zich op en lijkt deze planning iets te voorbarig.



Pointer
Pointer: Afl. 13

Een hoge huur terwijl je huis vol zit met schimmel en ongedierte. Vaak jonge huurders zijn de klos op de overspannen huurmarkt. De woningnood is zo groot dat verhuurders woekerprijzen vragen voor huizen. Soms tot de helft van je maandinkomen, terwijl de woning in slechte staat is. Wat kun je dan doen? De wet stelt dat huurders het recht hebben op een lagere huur of verbeteringen als een huis echt slecht is. Maar hoe zit dit in de praktijk? In de vrije huursector kun je dit alleen via de rechter afdwingen. Een dure route, die weinig mensen aandurven. Betalen huurders de rekening van de op hol geslagen woningmarkt?



90's Dance
90's Dance: Afl. 1

Hila Noorzai duikt in de meest succesvolle Nederlands-Belgische dance-act uit de geschiedenis: 2 Unlimited. Hun hits Get ready for this en No limit zijn niet meer weg te denken uit de popgeschiedenis. Wat begon met twee ambitieuze jonge Belgische producers, ontwikkelde zich met zangeres Anita Doth en rapper Ray Slijngaard tot een wereldwijde succesformatie. Maar met het succes en het binnenstromende geld, kwamen ook de eerste scheurtjes, met de breuk als gevolg.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 69

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 28

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



First dates
First Dates: Afl. 17

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 68

Interieurspecialist Theo-Bert Pot komt in actie voor de KRO-NCRV-actie Lief Gebaar. Hij is in Roswinkel, een klein dorpje in Drenthe, waar niet iedereen het even breed heeft. Hij maakt een gezellige plek in het buurthuis, waar kinderen hun verjaardagsfeestje kunnen vieren. * Chef-kok Sharon valt in Barendrecht met haar neus in de Oost-Afrikaanse boter. Hier maken Judith en Mateos met veel enthousiaste statushouders tesmi, een geklaarde boter met bijzondere kruiden.* Verborgen achter oude muren in het Limburgse kloosterdorpje Steyl ligt een botanische tuin met een lange geschiedenis.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 47

Frank van der Lende zit aan de zijde van Sophie. * Dinsdag kwamen zeven hulpverleners van World Central Kitchen om door een Israëlische aanval. Nu dreigt de voedselhulp in Gaza nog verder onder druk te komen. Te gast zijn Wouter Booij van Unicef, Pim Kraan van Save the Children en NOS-correspondent Sander van Hoorn. * Het werk van kunstenaar Levi van Veluw is over de hele wereld te zien, maar sinds vorige week ook in Nederland, in Singer Laren: Labyrinth of memories. Levi schuift aan. * Deze week wordt Patricia Paay 75 jaar én viert ze haar zestigjarig artiestenjubileum. Vanavond vieren we met haar het feest mee!



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 95

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Thomas heeft in Teaux een date voor ambities. En daar blijft het niet bij want Teaux heeft het ook druk met andere dingen. Frank laat zijn dat Antoinette weten dat er wel muziek in zit. Maar van Antoinette hoeft de playlist niet altijd aan te staan.



OnsOranje
OnsOranje: #ITANED preps, Media day! 🎥📸 & Travel to 🇮🇹! | ALL ACCESS LEEUWINNEN

De voorbereidingen voor de eerste EK-kwalificatie voor #WEURO2025 zijn in volle gang! Bekijk hier behind the scenes-beelden van het trainingskamp, met o.a. beelden van de mediadag en de reis naar Italië. ✈️ Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4698

Eva wil een moestuin. Ze wil haar eigen groenten en fruit kweken, maar krijgt het niet voor elkaar. Alles verpietert. Ze gaat langs bij professioneel tuinder Renée Janssen in Almere. Die legt haar uit wat een zaadje allemaal nodig heeft om uit te groeien tot een sappige vrucht. In de sketch zijn de Vrachtwagenchauffeuses opvallend blij met hun eigen oogst.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Het Amsterdamse Havenstraatterrein achter het Haarlemmermeerstation kent een roemruchte geschiedenis. Al een halve eeuw dreigt het rafelrandje opgeschrokt te worden door de groeiende stad, maar het is er nog steeds. Tot nu, zo lijkt het. Mac kiest eieren voor zijn geld, Arthur zet zijn loodsen op Marktplaats. Gideon wacht het moment af tot de bulldozers verschijnen. En Ernst Raaphorst is ecoloog bij het Hoogheemraadschap van Delfland. Hij vertelt over het leven in, op en langs het water. Deze keer verdiept Ernst zich in de aal.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 19

Jesper Hesseling en Bente Fokkens nemen het op tegen Moïse Trustfull en Kaj van der Voort.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 81

Het aantal mensen dat online gokt blijft licht stijgen, vooral jongeren zijn kwetsbaar * Heftige aanvallen op Charkov in Oekraïne * De Tweede Kamer debatteert over grote vervuilende bedrijven * Massatoerisme op Canarische Eilanden levert miljarden op, maar Maria woont in zelfgebouwde hut tegenover luxehotel waar ze werkt



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 68

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

De dreigende verkeerschaos op de A7 in Noord-Holland. Door werkzaamheden aan een brug dreigt het verkeer tussen Purmerend en Amsterdam vast te komen zitten. En een gezichtsscan die bepaalt of je oud genoeg bent om een pakje sigaretten te kopen.



Gio
Gio: MIJN OUDERS DURFDEN DIT PAS NA ONZE VAKANTIE TE VERTELLEN…😳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 66

Joop van den Ende brengt een eerbetoon aan Rob de Nijs met de nieuwe musical Malle Babbe. Hij komt erover vertellen samen met de vrouw van Rob: Jet de Nijs. * Lynn van de Vorst heeft een kookboek gemaakt en geeft ons een voorproefje: ze gaat een van de gerechten uit het boek maken in onze keuken. * De Keukenhof opent dit voorjaar haar deuren weer en dit jaar valt er een jubileum te vieren: het bloemenpark bestaat 75 jaar. Speciaal vanwege die gelegenheid heeft Huub Stapel een documentaire gemaakt.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 1

Het is 1924: voor het eerst in de Britse geschiedenis regeert Labour. Voor Robert Crawley is dat wel wennen. Wat heeft de toekomst in petto voor de adellijke Crawley's? Na alle ellende lijkt het leven voor Lady Mary weer hoop (en liefde) te bieden.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 66

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





vThorben
vThorben: Zwaarste Vs. Lichtste Auto In Face To Face!

Bedankt voor het kijken naar Zwaarste Vs. Lichtste Auto In Face To Face! Met @Santino_YT @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Nienke Plas
Voorbij de 30 en al meer gezegend dan ik ooit had durven dromen #360 By Nienke Plas

Je bent zo jong als je je voelt, of als je cupmaat aanvoelt voor je vent. Kan ook. Schrijf je in en zorg dat jij en de kids buitenspelers blijven! Want depri koters is voor iedereen ongezellig Check hier de site van @jantjebeton_nl: Klik hier #JantjeBeton MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Feyenoord
Feyenoord: 'GROTE DROMEN' 💭 | Aflevering 5: Ella Van Kerkhoven

In deze aflevering van 'Grote Dromen': Ella Van Kerkhoven! De Belgische spits, die afgelopen winter bij Feyenoord tekende, is de laatste wedstrijden scorend goed op dreef voor haar nieuwe ploeg. Hoe ervaart Ella de overstap naar Nederland, hoe combineert ze het wonen in België met het voetballen in Rotterdam, en wat wil ze graag bereiken met Feyenoord? Je ziet het in 'Grote Dromen'! ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: DE LAATSTE BABY ITEMS SCOREN! #3887

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



SLAM!
Wanneer je vriendin IETS teveel van verrassingen houdt... 😅🥳 #shorts #happybirthday | SLAM!

Gefeliciteerd Indigo & Danique!' Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life



EnzoKnol
EnzoKnol: wat te doen met mijn kanaal als de baby er is?!

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Feyenoord
Feyenoord: Dávid. Dávid Hancko. 😮‍💨

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



10e
10e: De realiteit is voorgoed veranderd - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 042

In deze 42e backstagevlog is er bijna niets dat niet glitcht, wat gebeurt er allemaal? IS DIT NORMAAL? ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Je kunt me nu ook op Patreon volgen voor allerlei exclusieve content en early access! Klik hier Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 20

Schokkende corona-onthullingen in Duitsland, steeds meer Nederlanders gebukt onder schulden en zelfdoding doodsoorzaak #1 bij jongeren. Met financieel expert Ab Flipse, jurist en publicist Sietske Bergsma, politiek commentator ON! Reinette Klever en psycholoog Huibrecht Boluijt.



FORMULA 1
FORMULA 1: “We Have To Accept It” | The Drivers React To Alonso’s Penalty In Melbourne

Hear all the reaction as Fernando Alonso, George Russell, Esteban Ocon & more give their thoughts on Alonso’s penalty from Melbourne. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: “A Challenging Track For Us” | The Drivers Look Forward To Race Weekend | 2024 Japanese G

With the 2024 Japanese Grand Prix starting this Friday, we hear the drivers' thoughts before they start racing. George and Fernando look back at the Australia penalty, while Yuki Tsunoda gives his thoughts on racing on his home track. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Weekend Warm-Up | 2024 Japanese Grand Prix

Before drivers prepare for the practice days, join Will Buxton, Lawrence Barretto, and Ariana Bravo to discuss another thrilling race weekend in Suzuka, which will be held early in the season for the first time in Formula 1. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 64

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn voorzitter vakbond De Unie Reinier Catelein, huisarts Güven Yildiz en directeur HCSS Rob de Wijk. Met hen hebben we het over de explosief gestegen prijzen in de supermarkt, over de dalende vaccinatiegraad en over 75 jaar NAVO.



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | Ajax 🆚 Go Ahead Eagles

In speelronde 28 is het tijd voor Ajax - Go Ahead Eagles. Donderdagavond om 21:00 uur wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA, en in deze Warming Up zetten we alle feiten en cijfers in aanloop naar dat duel op een rij. #betterprepared #ajagae ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier







Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 26

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 94

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 68

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.