True
Voetbal.TV => Kijk hier live naar de het Nederlands Elftal bij het EK Voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

13-03-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 15

Een heftig verzoek van een voorbijganger dwong Saskia Stolz een kunstwerk te maken waar je letterlijk niet omheen kunt. Een uitnodiging om te praten over een verdrietig en meer dan belangrijk onderwerp, dat ook in haar eigen leven dichtbij kwam.



Villa Ramadan
Villa Ramadan: Afl. 1

Te gast: Deqa Warsame, Aïsha Sriram, Mhemed Razzouki, Yasmine Bellachi en Saud Jama.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Aris Prins, Evianne van der Kruk en Maaike Vaes over het tekort aan antibiotica. * Fleur Overgaag en Sanne Akkerman gaan viraal met video's over moederschap en het moderne leven. * Huib Modderkolk over hoe de Fransen de strijd wonnen voor de bouw van Nederlandse onderzeeboten. * Karina Schaapman zette haar rotjeugd om in een internationaal succes.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 73 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 maart, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 31

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



STAAL
STAAL: Afl. 1

Tatum werkt al vanaf haar zestiende in de fabriek van Tata Steel en lost nu scheepsladingen kolen en erts als kraanmachinist. Collega Hendrik houdt met zijn team de fabriek van binnen schoon en leefbaar. Buiten, in Wijk aan Zee, zorgt zwarte sneeuw voor ongerustheid. Is deze omgeving wel gezond voor de inwoners? Een groep bewoners besluit dat de grens is bereikt en doet aangifte tegen de fabriek.



AFC Ajax
AFC Ajax: Trip to Birmingham & Ajax session at Villa Park! 🟣 | Training Day

Ajax reist woensdag af naar Birmingham voor de return tegen Aston Villa in de achtste finale van de UEFA Conference League. Het heenduel eindigde in 0-0. Donderdagavond volgt de beslissende wedstrijd in het tweeluik. Bekijk hoe de reis naar Birmingham verliep en de laatste trainingssessie van Ajax. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 43 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 maart, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Het familiediner
Het Familiediner: Afl. 6

Danice (14) woont samen met haar vader, moeder en oma op dezelfde woonboot in Amsterdam. Ze probeert de ruzie tussen oom Patrick, haar moeder en oma op te lossen. Huisvriend Schie, die ook op de woonboot woont, helpt Danice. Het is de vraag of het Bert lukt iedereen aan boord te krijgen voor een gezamenlijk familiediner. Ook Jennifer roept de hulp van Bert in. Ze woont al een aantal jaar in Ghana en heeft inmiddels een kindje samen met haar vriend Mark. Haar familie heeft baby Macy nog nooit gezien. Bert organiseert als verrassing een mooi familiediner waarbij baby Macy het stralend middelpunt is.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

'Onderzeeërs bestellen bij Fransen is gemiste kans'. Sommige deskundigen vinden dat Nederland de miljardenopdracht binnen de eigen landsgrenzen had moeten houden. * Gevangene in België gemarteld door celgenoten. Het incident lijkt niet op zichzelf te staan. Klopt dat en wat moet daaraan gedaan worden? * Ieder jaar werken er meer mensen van buiten de EU in Nederland en dat terwijl er niet meer werkvergunningen worden verstrekt, blijkt uit een rapport van de adviesraad voor migratie dat vandaag verschijnt. * De wereldberoemde Servische kunstenaar Marina Abramovic is in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Nieuwsuur spreekt haar.



Je Zal Het Maar Hebben
Je Zal Het Maar Hebben: Afl. 7

Vera (22) heeft OCD en dat is, als je in een studentenhuis woont, best lastig. Emma probeert te begrijpen hoe het werkt in haar hoofd. Richard (34) versteent langzaam. Hij probeert Emma, bij het beeldenmuseum, uit te leggen wat dat inhoudt.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 10

Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts onderzoekt de roots van virtual reality in het Teylers Museum in Haarlem. Daar zijn zowel 19e-eeuwse als hedendaagse illusies te zien: van een VR-bril tot het Kaiserpanorama, van stereokijkers tot AI-beelden.



FORMULA 1
FORMULA 1: Chasing The Dream: Spins, Subs, And Sharks | Behind The Scenes F2 | 2024

Get ready to relive the adrenaline-fueled chaos of a Formula 2 race weekend in Jeddah! Watch as Ollie Bearman secures pole position before making his leap to Formula 1, while Zane Maloney fights back from a poor qualifying to defend his championship lead, and witness Enzo Fittipaldi’s remarkable comeback story unfold on the track. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChasingTheDream



Het verhaal van Nederland
Het verhaal van Nederland: Een reis door de geschiedenis die laat zien wie de Oranjes zijn en hoe he

De familie Oranje-Nassau bestaat nog maar uit twee leden: koningin Wilhelmina en prinses Juliana. Als Juliana niet zorgt voor nageslacht houdt de dynastie op te bestaan. De opluchting is groot als er een huwelijkspartner wordt gevonden in de persoon Bernhard zur Lippe Biesterfeld. Kan deze Duitse prins het huis van Oranje redden?



The Rookie
The Rookie

Na de aanvallen probeert het team te begrijpen waarom ze het doelwit waren en of er een groter complot gaande is.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Viktor en Quirine zijn in Heerhugowaard bij de zusjes Roos en Lotus. Als hun vader 1,5 jaar geleden vrij plotseling overlijdt, staan zij er ineens alleen voor in hun ouderlijk huis. De spullen van hun vader staan nog overal en staan letterlijk tussen de zussen in. De rommel in huis zorgt voor ruzie en eindeloze discussies. Toch vinden Roos en Lotus het heel lastig om afscheid te nemen van zijn spullen en het huis meer eigen te maken.



Tijl in het voetspoor van...
Tijl in het voetspoor van...: Afl. 2

Tijl reist naar het Duitse Dresden. Hier wordt voor het eerst het talent van de componist en operaman Richard Wagner gezien. Hij werkt aan het hof van de koning dus er lijkt geen vuiltje aan de lucht, maar niets is minder waar. Wagner worstelt met de macht van de elite en de onderdrukking van het volk. Er wordt kennisgemaakt met Wagner de Revolutionair. Deze politieke inmenging heeft verstrekkende gevolgen voor zijn carrière en zorgt ervoor dat hij op een 'Most Wanted'-lijst terechtkomt en moet vluchten.



De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld: Afl. 6

In het zuiden van het Kaukasusgebergte ligt Georgië. Een bergachtig land met pieken tot 5000 meter. De 64-jarige acteur Harry Piekema trotseert hier de gevaarlijkste wegen, samen met de 32-jarige tv-presentatrice Sosha Duysker. Tijdens een indrukwekkende route, die hen door het ruige achterland van Georgië voert, komen ze meer te weten over de rol die Rusland in dit land speelt. Om uiteindelijk het eindpunt te halen, de monumentale Georgische vlag aan het meer van Saghamo, zullen ze hun zenuwen moeten bedwingen en de extreme bergpassen van de Kaukasus moeten overwinnen.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 📃 Unibet Goal of the Month February: The contenders!

👉 Breng hier direct jouw stem uit: www.az.nl/goalvandemaand ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 53

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eus' Boekenclub
Eus' Boekenclub: Afl. 3

Met schrijver Leon de Winter, een leesclub bestaande uit Beatrice de Graaf en Bertolf, dichter Alara Adilow en burgemeester Anja Schouten (Alkmaar).







BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 52

In Dedemsvaart voelt Angela zich helemaal thuis in haar groene jungle. Het hele huis is gevuld met kamerplanten in alle soorten en maten. * Chef-kok Ramon is in Venlo waar Marcel en Yvonne Janssen in een koude kas winterpostelein telen. Terwijl de meeste telers hun groenten al lang hebben geoogst, gaan Marcel en Yvonne juist nu aan de slag om deze vergeten groente van het land te halen. * In Diemen is Jop van Driel meester in het bouwen van bijzondere sierlijke klassieke en moderne houten trappen. Op sommige trappen maakt hij ook als kunstenaar de meest kunstzinnige sculpturen, waarbij blokken hout worden omgetoverd tot bijzondere sculpturen.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 31

Eva Crutzen zit aan de rechterhand van Jeroen. * Volgens informateur Kim Putters kan eindelijk 'een volgende stap' gezet worden in de kabinetsformatie. We bespreken het met politiek verslaggever Marleen de Rooy. * In april vorig jaar werd oud-wethouder Richard de Mos nog vrijgesproken van o.a. corruptie, maar nu mikt het OM in hoger beroep alsnog op een veroordeling. Te gast: Richard de Mos. * Valentina Tóth trad als 15-jarige al op in Carnegie Hall als concertpianist, maar vond zichzelf opnieuw uit als cabaretier. Ze trekt volle zalen met Wildbloei. Ze schuift aan. * DI-RECT heeft een nieuwe plaat: Sphinx. Ze schuiven aan en treden op.







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 73

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Esther en Hylke vinken maar meteen het hokje gezinsuitbreiding af. Marcella doet haar best om Yordi spelenderwijs wat losser te krijgen.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4699

De ramadan is de meest heilige maand voor moslims over de hele wereld. Deze maand duurt ongeveer 30 dagen waarin moslims overdag helemaal niets eten of drinken. Maar deze maand draait ook om familiemomenten en het stilstaan bij mensen die het minder goed hebben. Nizar doet ook mee met de ramadan. Hoe beleeft hij dat? Het Klokhuis beleeft een dagje met hem mee. Donnie en Chelsey proberen om de ramadan vol te houden, maar dat blijkt nog best moeilijk.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In De Troubadours gaat Christon samen met Lenny Kuhr terug naar haar roots in Eindhoven en samen componeren zij een nummer. In Kunst van het leven spreken we de in Burg-Haamstede werkende en wonende kunstenares en zien we haar werk dat gaat over het menselijk lichaam.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 3

Leendert de Ridder en Marije Zuurveld nemen het op tegen Anne-Mar Zwart en Hugo Kennis.



FORMULA 1
FORMULA 1: Alex Albon: Thriving With Williams | Beyond the Grid 2024

What does 2025 hold for Alex Albon? How has golf changed his approach to Formula 1? Would he like more competition from his teammate? The Williams driver answers all those questions and more in his first proper catch-up with Tom Clarkson on F1 Beyond The Grid since 2022. Albon explains the mindset of being a number two driver at Red Bull Racing compared to being team leader at Williams, how his fitness varies so much throughout the season, and why self-care is the most important part of his preparation. Plus, Alex explains why he has 13 cats and who the most competitive Padel player in the paddock is. Chapter markings: 03:42 - Taking a fall in the Netflix Cup golf 08:57 - How Alex stays fit (and awake) 17:06 - Why Alex's best is yet to come 23:39 - Racing as Verstappen's teammate 29:25 - Podium chances in 'intense' 2024 33:40 - Can Alex name his 15 pets? 39:30 - Where will Alex be in 2025? For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 62

Begraafplaatsen worstelen met extreme regenval: 'We moeten voorkomen dat kisten in water komen te liggen' * Zorgen bij basisschooldirecteuren over ontwikkelingsachterstand bij 4-jarigen: 'Gewoon verspilling van talent' * Keurmerk Beter Leven ligt onder vuur, dierenrechtenorganisaties roepen op ermee te stoppen * Debat over onderzeeboten: is het Nederlandse sentiment terecht?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 52

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Koen (Bankzitters) en Roxy Dekker hebben een relatie

Dennis Schouten en Jan Roos brengen deze week groot nieuws. Koen van Heest bekend van de Bankzitters en Roxy Dekker hebben een relatie. Emma Wortelboer is bevallen van haar dochtertje Mia. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier jij naar de RoddelPraat live of het boek van Dennis ontvangen: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Het verhaal van de Goudsmid (het ontstaan van banken)

In deze aflevering van hoe de wereld werkt vertelt Jelena over hoe de allereerste bank is ontstaan en hoe het ontstaan van banken ervoor heeft gezorgd dat de geldcreatie in de wereld zo enorm uit de hand is gelopen. Wil je hier meer over leren? Lees dan het boek ‘De Tuttle Tweeling en het Monster van Jekyll Eiland’ , te koop via: Klik hier naar hoe het is om zelf een bankier te zijn? Speel dan het spel Money Maker! Meer info: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: The day Schumacher & Hill Collided in an Australian Title Showdown 🤯 #shorts

One point separated Michael Schumacher and Damon Hill heading into the final round of the 1994 season in Adelaide. What happened next went down in F1 history... For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Brugklas
Brugklas: Afl. 98

Als nieuwe klasgenoot Olav poep in Noa's haren smeert en in Romy's tas stopt, neemt Romy vieze wraak.





Gio
Gio: RENNEN RENNEN! ZE HEEFT STIEKEM WAT GESTOLEN😂

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 10

Iedereen is druk met en opgewonden over de jaarlijkse cricketwedstrijd. Mary en Matthew houden iets voor elkaar verborgen.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Willy en René van de Kerkhof blikken vooruit op de belangrijke Champions League-return in Dortmund voor PSV. * Miljuschka Witzenhausen staat in de keuken en geeft ons de lekkerste pastarecepten. * De Franse chansonnier Philippe Elan en componist Gregor Bak werken al een paar jaar succesvol samen en hebben nu een eigen cd uitgebracht: Chansons. Ze komen optreden. * Kunstschilder Bep Rietveld maakte in Nederlands-Indië in de Japanse interneringskampen bijzondere portretten van haar medegevangenen. Historicus Erika Prins ging op zoek naar de verhalen achter deze portretten in haar boek Het Indische licht.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 50

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: IK VIER EEN FEESTJE, MAAR IK HEB GEEN VRIENDEN! - Need More Friends (GOED en SLECHT e

Ik moet er voor zorgen dat ik zo veel mogelijk mensen uitnodigen, maar niemand komt naar mijn huis toe. Oh jee, wie kan ik nog meer vragen om naar mijn feestje te komen? En ... wordt het een leuk feestje? 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



vThorben
vThorben: Perfect Door Het Gat Om Te Winnen! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Perfect Door Het Gat Om Te Winnen! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @Santino_YT & @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: BIGGETJES KNUFFELEN OP DE BOERDERIJ ❤️ #3864

Deze video bevat een samenwerking met The Padellers Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Zo leuk al die kinder waterglijbanen. Het grootste kind op het eind 😂💦🆎👍 #shorts #deb

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



FORMULA 1
FORMULA 1: How Haas' Antics Secured Points in Saudi Arabia! | Jolyon Palmer's Analysis | Workday

Join Jolyon Palmer, who reviews Kevin Magnussen's incidents and consequent penalties as the Haas driver held off the chasing pack to enable teammate Nico Hulkenberg to score in the Jeddah race. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: LIVE 14:30 🚨 | Ajax O18 - PSV O18

Ajax O18 speelt op de Toekomst de topper tegen de leeftijdsgenoten van PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: 🎙️  LIVE 19:00 | Persconferentie John van 't Schip & Jorrel Hato | Aston Villa - Ajax

John van 't Schip schuift woensdagavond samen met Jorrel Hato aan voor de persconferentie in aanloop naar het uitduel met Aston Villa. Het persmoment begint om 19:00 uur en is live te volgen. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 48

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn fractievoorzitter SGP Chris Stoffer, regisseur en documentairemaker Henk van der Aa en politiek verslaggever Omroep WNL Thomas van Groningen. Met hen gaan we het hebben over het onderzeedebat in de Tweede Kamer, over de documentaire Jehovah - Van God Los en over de doorbraak in de formatie.





AFC Ajax
AFC Ajax: TAKE A SEAT 🚗 with SONNY SILOOY | 'Cruijff made us run our asses off' 🏃🌳

In Take a Seat praten we bij met oud-Ajacieden en blikken we terug op hun mooiste momenten in Amsterdamse dienst. In de derde aflevering zit Sonny Silooy in de auto bij presentator Aviv Levy. #Silooy ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 56

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 8

Julia is haar geluksschelp, die ze op haar eiland heeft gevonden, kwijt. Sam helpt haar mee zoeken. Het onderzoek leidt ze naar het huis van mevrouw Dromer, de waarzegster van het Muizenhuis. Maar kan zij hen echt helpen?



PSV
PSV: Samen voor Glorie ❤️‍🔥

►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: “ JE ZOU MAAR iN DE VERKEERDE TREiN ZiTTEN…” 😅 | Bellinga Vlog #3111

Luan in Dubai Weekvlog 17 | Luan Bellinga Video #167 Klik hier ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 4

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 72

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 52

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal


Ziggo Sport voetbal