True
Voetbal.TV => Kijk hier live naar de het Nederlands Elftal bij het EK Voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

31-03-2024
AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 🙌 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐲 𝐰𝐢𝐧 𝐚𝐭 𝐡𝐨𝐦𝐞 | Highlights AZ - Vitesse

Bekijk hier de highlights van het duel met Vitesse. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Adieu God?
Adieu God?: Afl. 4

Zonder mensen zou God nooit bestaan en daarom heeft Hij ze geschapen. Met deze paradoxale zin vat cabaretier Jan Beuving samen hoe hij over God denkt. Anders dan de meeste cabaretiers voelde Beuving nooit de behoefte om afscheid te nemen van de kerk en het geloof, want voor zijn gevoel zou hij dan afscheid nemen van zichzelf. Het is nu eenmaal onderdeel van wie hij is. In de loop der jaren is zijn geloof wel heel anders geworden. Als iemand zegt dat hij de waarheid in pacht heeft, haakt hij af.



Ziggo Sport voetbal
HL MAR-PSG

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 10

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 91 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 31 maart, 22:32 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Pasen onder vuur
Pasen onder vuur: Afl. 1

Arjan Lock reist af naar Israëlische en Palestijnse gebieden. Hij gaat op zoek naar verhalen van hoop en verbinding, in tijden van oorlog. Arjan ontmoet daar Yonatan, Noha, Zakaria en Rami die hun verhalen delen. Mensen met verschillende achtergronden, maar allemaal geconfronteerd met geweld en verdriet.



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 12

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Wat is ...
Wat is ...: Afl. 1

Vanuit een gezellige huiskamer praat Mirjam Bouwman met gasten Desray, Remco de Zwart, Boer Bart en Erna Wien over hun paastradities. Hoe vieren ze deze dagen en wat vieren ze dan eigenlijk?



PSV
PSV: HIGHLGHTS | Veel goals op bezoek bij AZ ⚽

De samenvatting van AZ Vrouwen - PSV Vrouwen. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



De Joodse Raad
De Joodse Raad: Afl. 4

Mei 1943. De Duitsers eisen dat 7000 medewerkers van de Joodse Raad op transport gaan. De Raad staat voor een onmenselijke keuze: zelf de lijst maken of willekeurig door de Duitsers laten kiezen? Virrie werkt in de crèche tegenover de Hollandsche Schouwburg en regelt onderduikplekken voor kinderen. Met een beperkt aantal plekken zal ze nu, net als haar vader, moeten kiezen: wie wordt er in veiligheid gebracht en wie niet?



Metropolis
Metropolis: Afl. 6

Muziek is een universele manier om je uit te drukken: het zet mensen in beweging en helpt om ingewikkelde emoties de vrije loop te laten. De dames van Las Foking Biches hebben er meer dan genoeg van de structurele problemen in Mexico en schreeuwen het van zich af. Door de muziek van de Peruaanse Lenin voelen inheemse jongeren zich gezien en gewaardeerd. Devendra Sharma en zijn vrouw Anu hopen door middel van straatkaraoke India stressvrij te krijgen en in een jeugdgevangenis in Roemenië wordt Romamuziek gebruikt als een manier om onder andere de kans op recidive te verlagen.



Project Rembrandt
Project Rembrandt: Afl. 2

Voor de tien geselecteerde amateurkunstschilders gaat Project Rembrandt nu echt beginnen. Hun schilderavontuur start tussen vele grootmeesters; op de Eregalerij van het Rijksmuseum. De lessen en opdrachten staan in het teken van licht en donker contrast. Tijdens de vrije opdracht staan ze voor extreme omstandigheden als ze een typisch Hollands landschap moeten schilderen en het noodweer losbarst. Heel toepasselijk staat weerpresentatrice Amara Onwuka de vakjury bij in de beoordeling van de doeken.



Koningshuis the musical
Koningshuis the musical: Afl. 2

Wanneer Willem-Alexander-vertolker Hans 1 zijn stem kwijt dreigt te raken, levert dat spanningen op voor zijn understudy, Hans 2. Biedt een spuitje van de KNO-arts uitkomst? Will the show go on? Ondertussen wordt castlid Cor door dancecaptain Ming beschuldigd van anti-Aziatisch racisme en moet companymanager Loesewies dit brandje blussen. Beatrix-vertolkster Debby en presentator Roel blijken elkaar al behoorlijk goed van vroeger te kennen.



God, Jesus, Trump!
God, Jesus, Trump!: Afl. 1

In Amerika zijn kolen het goud in de grond, een goede boterham voor de vele mijnwerkers in deze arme staat. Kolen zijn zelfs inzet van deze verkiezingen. Zo wil president Joe Biden de kolenmijnen sluiten. Zijn groene plannen zullen tot nog meer armoede leiden. Daarentegen snapt Donald Trump de mensen in West Virginia wel. Het merendeel van de mensen hoopt dan ook dat Trump opnieuw president wordt.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Twente - Heracles Almelo

24m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 31 maart.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 13

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Postcode Loterij Miljoenenjacht
Postcode Loterij Miljoenenjacht

Bekijk aflevering 4 van Postcode Loterij Miljoenenjacht uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 31 maart, 19:57 uur bij SBS6. Postcode Loterij Miljoenenjacht is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Groenteman op zondag
Groenteman op zondag: Afl. 10

Een interview met tweelingzussen en actrices Jip en Imke Smit. Ze studeerden allebei aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en waren daarna te zien in o.a. Hij gelooft in mij, Showponies, Het Klokhuis, Even tot hier, Soldaat van Oranje en I.M. In de rubriek Teenage Kicks een gesprek met Brigitte Kaandorp over haar vroegste culturele en muzikale invloeden. Tv-presentatrices Merel en Kirsten Westrik recenseren de voorstelling Hup Herman! van de Nationale Opera en Mispoezen en Pechvogels, een tentoonstelling over de minder goed gelukte exemplaren binnen de taxidermie: de techniek van het opzetten van dieren.



Je Zal Het Maar Hebben Junior
Je Zal Het Maar Hebben Junior: Afl. 8

Op vakantie in Zuid-Afrika werden Lilou (13) en haar familie aangereden. Het ongeluk was zo erg dat Lilou er een dwarslaesie aan overhield en daardoor deels verlamd is. Lilou kijkt niet wat ze nu niet meer kan, maar naar wat wel kan. En dat is nog heel veel. Jasper (13) dacht vroeger dat er monsters in zijn hoofd woonden. Nu weet hij dat hij tinnitus heeft, dat constant voor oorsuizen zorgt. Jasper laat aan Raïsha zien hoe hij de monsters de baas is geworden.



Ziggo Sport voetbal
HL GIR - BET

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Almere City - FC Volendam

20m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 31 maart.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 91

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 11

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

Sven en Annemarie wonen sinds vijf jaar als samengesteld gezin met hun twee zoons en de dochter van Sven in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. Twee jaar geleden stonden ze op het punt om een grote verbouwing aan te gaan, maar dan krijgt Sven de diagnose acute leukemie. Een grote schok voor het complete gezin en onder andere de nieuwe keuken wordt in de wacht gezet. Na een heftige periode van ziekenhuisopnames en behandelingen is Sven nu een jaar genezen verklaard. Ze pakken voorzichtig hun 'normale' leventje weer op, zo ook de verbouwing. De te kleine eethoek en keuken gaan ze vergroten, maar hoe dan verder met de rest van het interieur? Sven weet goed wat hij wil en houdt van een lichte basis met industriële elementen, maar gunt Annemarie haar hang naar knallende kleuren en bloemetjesbehang. Het wordt hoog tijd voor een frisse start voor dit positief ingestelde gezin.



Groep 8 aan de macht
Groep 8 aan de macht: Afl. 3

Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Gelderland. Ze hebben hier een groot probleem met de gemeente: al jaren gaan er ballen lek door een enorme prikkelstruik. De gemeente lost het niet op, zelfs niet nadat er brieven zijn gestuurd. Er zit dus nu maar één ding op: een demonstratie.



Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 5

Om een moord op te lossen duikt Rachel in de digitale sporen in de telefoon van de verdachte. Klopt zijn verhaal wel? Ze gaat hiervoor langs bij een onderzoeker van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). En ze kijkt hoe een boef van zijn bed gelicht wordt en hoe de verkeerspolitie te werk gaat.



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 13

Klarinettist Kinan Azmeh, trompettist Eric Vloeimans en pianist Jeroen van Vliet verkennen de raakvlakken tussen oosterse en westerse muziek. * Jonge Held-cellist Matthijs van der Kolk (17) speelt Tsjaikovsky's Pezzo capriccioso. * De Hoge Tafel: oedspeler Jawa Manla bespreekt de band tussen muziekdocent en leerling. Het New European Ensemble speelt Ravels Jeux d'Eau. * Pianist Cor Bakker vertelt over het fenomeen paasparades, zoals in Easter Parade. Hij speelt met Minne van 't Hout Irving Berlins Puttin' On the Ritz. * Pianist Hanna Shybayeva en het New European Ensemble spelen een deel uit Sjosjakovitsj's Tweede pianoconcert.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 12

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 13

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Taarten van Babel
Taarten van Babel: Afl. 13

Nai Jealy wil haar moeder ondersteunen, omdat ze in het opvanghuis voor moeders en kinderen hebben gezeten. Gelukkig mochten ze na code rood en oranje weer naar huis, want mama stond op het punt een baby te krijgen van haar nieuwe vriend. Nu zijn ze weer thuis en is er een broertje geboren. Met mama gaat het weer beter, maar een mooie taart zal haar zeker nog meer opvrolijken.





VPRO Boeken
VPRO Boeken: Afl. 6

Manik Sarkar debuteert met zijn roman Ossenkop, over een slagerszoon die zo geobsedeerd is door vlees dat hij al het andere uit het oog verliest. Met mensen omgaan kan hij absoluut niet, en dat is wel handig in een dorp. En in het boek Om en nabij beschrijft Yolanda Entius de huizen waar ze heeft gewoond. Tussen de verschillende plekken en periodes reflecteert ze op kwesties als woningnood, gastvrijheid en migratie, en telkens keert dezelfde vraag terug: Wat betekent het om ergens thuis te zijn?





Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Ajax - sc Heerenveen

26m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zondag 31 maart.



Enkeltje Verweggistan
Enkeltje Verweggistan: Afl. 3

De negenjarige Yulan vertrekt met zijn grote zus Anique en ouders naar het zuidelijkste puntje van Spanje. Dan kunnen ze iedere dag doen wat ze het liefste doen: surfen. Maar Yulan laat ook wat achter, want hij heeft verkering in Nederland. Hoe zal dat aflopen?



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 10

Het is Pasen en zoals ieder jaar wordt het Sint-Pietersplein in Rome opgevrolijkt door een zee van Nederlandse bloemen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar wat voorafgaat aan deze symbolische bloemenpracht heeft heel wat voeten in aarde. Maanden wordt gewerkt aan het ontwerp, de bollen en de bloemen gekweekt en dan volgt de immense operatie om de bloemen uit Nederland te transporteren en vers te houden voor de mis op Eerste Paasdag. 'In de ellende die onze wereld in de greep houdt, zijn deze bloemen een vredesboodschap en teken van schoonheid voor onze wereld', zegt een van de vrijwilligers.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Feyenoord - FC Utrecht

18m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 31 maart.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Twente - Heracles Almelo

24m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 31 maart.





FORMULA 1
FORMULA 1: Hunt and Lauda's Title Decider! 🍿 #shorts

The 1976 championship went right down to the wire, with James Hunt and Niki Lauda battling it out in the rain in Fuji. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





EnzoKnol
EnzoKnol: JACKPOT GEWONNEN OP DE KERMIS!! #3883

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



FORMULA 1
FORMULA 1: Alonso & Vettel's INCREDIBLE battle to the line in Japan 🤯 #shorts

Relive this phenomenal fight between Alonso & Vettel in Japan back in 2022. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Ziggo Sport voetbal
Lorient - Brest

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



AFC Ajax
AFC Ajax: Into the semi-finals! ❌❌❌ | Ajax - CF Pachuca | Future Cup 2024

De samenvatting van het groepsduel tussen Ajax en CF Pachuca tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup2024 00:00:00 Highlights Ajax - CF Pachuca 00:07:07 Reactie Jinairo Johnson 00:08:28 Reactie Bendeguz Kovacs ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Big surprise! 🤯 | Highlights Manchester City - FK Partizan | Future Cup 2024

De samenvatting van het groepsduel tussen Manchester City en FK Partizan tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup2024 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting AZ - PSV (v)

31m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zondag 31 maart.





Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PEC Zwolle - Ajax

18m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 31 maart.





AFC Ajax
AFC Ajax: Bicycle kick & Bellingham CELEBRATION 🤷🏻‍♂️ | FC Nordsjælland - Sporting Portugal | Future

De samenvatting van het groepsduel tussen FC Nordsjælland en Sporting Portugal tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup2024 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Exciting game 👀 | Highlights Anderlecht - PSG | Future Cup 2024

De samenvatting van het groepsduel tussen Anderlecht en PSG tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 14

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.



vThorben
vThorben: Draak Verslaan Samen Met Jessy! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Draak Verslaan Samen Met Jessy! (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EO BEAM Kerkdienst
EO BEAM Kerkdienst: Afl. 3

Wilke Stuij legt uit waarom het belangrijk is om moedig te zijn, ook als dat heel eng lijkt. Ze vertelt daarbij een persoonlijk verhaal. Gerben van den Dool praat met haar door. Met muziek van de BEAM Worshipband.



Feyenoord
Highlights Feyenoord V1 - SC Telstar | Azerion Vrouwen Eredivisie | 2023-2024

Feyenoord V1 is voor de zesde keer op rij (alle competities) ongeslagen gebleven. In de laatste wedstrijd voor de interlandbreak werd SC Telstar zaterdagmiddag met 3-0 verslagen door doelpunten van Esmee de Graaf, Emma Pijnenburg en Zoï van de Ven. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Pasen in Rome
Pasen in Rome: Een compilatie van ontmoetingen die KRO-NCRV presentator Wilfred Kemp afgelopen jaren

De afgelopen jaren heeft Wilfred Kemp met Pasen en Kerstmis steeds een bekende Nederlander rondgeleid in Rome. In deze compilatie raakt Francis van Broekhoven in extase bij het zien van de paus. Catharine Keyl vertelt openhartig over de moeizame relatie met haar vader. Op een van de oudste kerkhoven van Rome praat Kemp met schrijfster Esther Gerritsen over leven na de dood. Pianist Mike Boddé vertelt op de Via Appia hoe hij heeft geleerd de eenzaamheid te omhelzen. En columnist Stephan Sanders vertelt over de schaamte die hij voelde toen hij terugkeerde naar de Katholieke Kerk.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 12

Er zouden vanuit Rusland honderdduizenden euro's betaald zijn aan politici in verschillende Europese landen waaronder Nederland. NSC partijleider Pieter Omtzigt over de gevolgen van deze berichtgeving. * Politiek journalist bij NRC Tom-Jan Meeus schreef het essay Duidelijkheid voor de Maand van de Filosofie. * Een gesprek met bestuursvoorzitter van de NPO Frederieke Leeflang over de aanpak van de problemen en hoe voert de publieke omroep de komende jaren een nieuw beleid. * De documentaire I shall not hate was te zien op het Movies that Matter festival. Een film over de Palestijnse arts Izzeldin Abuelais.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: De Biomedische Rekenkamer en de zoektocht naar transparantie - De Andere Tafel S1

In de vijfde aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman de voorzitter van de Biomedische Rekenkamer Cyril Wentzel en de hoofdredacteur van De Andere Krant Karel Beckman. Het gesprek gaat over de onthullingen die afgelopen week in Duitsland naar buiten kwamen over het gevoerde coronabeleid. Cyril Wentzel legt uit hoe de Biomedische Rekenkamer transparantie wil krijgen over medische zaken en in het bijzonder het in Nederland gevoerde coronabeleid. Meer informatie is te vinden op Klik hier op De Andere Krant via Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Urbi et orbi
Urbi et orbi: Afl. 1

Paus Franciscus spreekt op Eerste Paasdag de pauselijke zegen uit over de stad Rome en de wereld. Het Latijnse 'urbi et orbi' betekent 'aan stad en wereld' en wordt door de paus uitgesproken vanaf de Sint-Pietersbasiliek in Rome.



Bloemen voor de paus
Bloemen voor de paus: Afl. 1

Het is Pasen en zoals ieder jaar wordt het Sint-Pietersplein in Rome opgevrolijkt door een zee van Nederlandse bloemen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar wat voorafgaat aan deze symbolische bloemenpracht heeft heel wat voeten in aarde. Maanden wordt gewerkt aan het ontwerp, de bollen en de bloemen gekweekt en dan volgt de immense operatie om de bloemen uit Nederland te transporteren en vers te houden voor de mis op Eerste Paasdag. 'In de ellende die onze wereld in de greep houdt, zijn deze bloemen een vredesboodschap en teken van schoonheid voor onze wereld', zegt een van de vrijwilligers.



Ivo op zondag
Ivo op Zondag: Afl. 9

Tania Kross geniet van haar zonovergoten zondagochtend op Curaçao. We brengen een bezoek aan het Jopie Huisman Museum in Friesland. Daarnaast een mini reportage over James Bond. Ivo Niehe ontvangt Paul Young in de studio; een superster uit de jaren 80 en 90, die nog steeds optreedt voor volle zalen.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 3

We laten de onderwaterwereld achter ons en nemen voor het eerst een kijkje op het land, zo'n 380 miljoen jaar geleden. In die tijd ontwikkelden vissen poten en begonnen ze het land te verkennen. Het was een wereld die totaal anders was dan de dag van vandaag. We ontdekken dat het landschap bestond uit metershoge schimmels en komen oog in oog te staan met bijzondere dieren van vroeger, zoals duizendpoten van 2,5 meter lang en megagrote libellen. Expert Melanie During demonstreert deze wereld aan de hand van een brandbare proef. Expeditielid Stephanie van Eer reist af naar Portugal en gaat op zoek naar de zeebodem, boven op een berg.





WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

Te gast zijn Vlaams parlementslid Darya Safai over haar biografie Van de cel tot de Kamer, over haar vlucht uit Iran en haar politieke drijfveren. Hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk en historicus Arend Jan Boekestijn over 75 jaar Navo. Politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther over de formatie en de strategie van Geert Wilders en Dominee Ruben van Zwieten over de paasgedachte, over hoop, een nieuw begin en nieuw leiderschap. Wat mag achterblijven en wat verdient een nieuwe start?



Eucharistieviering/Eurovisie
Eucharistieviering/Eurovisie: Afl. 1

Eucharistieviering op het Hoogfeest van Pasen vanaf het Sint Pietersplein te Rome. Hoofdcelebrant: paus Franciscus.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 13

Om problemen als seksueel misbruik, alcoholisme en vroegtijdig stoppen met school aan te pakken, is het plan een gemeenschapscentrum te bouwen, een veilige plek voor straatkinderen.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 15

Voordat Hij stierf, had Jezus meerdere keren aan zijn leerlingen verteld dat hij op de derde dag zou opstaan. Toch leken zij dit haast vergeten te zijn. Het was voor hen waarschijnlijk net zo onbegrijpelijk als dat het voor veel mensen vandaag de dag is. We mogen niet alleen geloven dat Jezus is opgestaan, we mogen ook weten dat Zijn opstanding van grote betekenis is voor het leven van nu. Voorganger Jurjen ten Brinke vertelt hierover. Verder klinken er ook veel bekende paasliederen.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: WIE HET LAATST DE CIRKEL VERLAAT, WINT! - ROBLOX

Ik ga de strijd aan met een heleboel andere spelers om zo LANG mogelijk in de cirkel te blijven! Wie zal er als laatste in blijven? Ik ga in ieder geval mijn best doen om te WINNEN! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 35

Het was Gideons eerste vakantie alleen met zijn vrienden. Hij overlijdt door een ongeluk op Kreta. Het leven van zijn ouders André en Arenda van Buuren staat volledig op zijn kop. Ze vinden steun bij God en bij elkaar. * Pieter-Johan Meerveld en zijn broer Jan worden regelmatig aangezien voor tweelingbroers, ondanks een jaar leeftijdsverschil. Als Jan overlijdt aan de gevolgen van kanker, besluit Pieter-Johan zwarte kleding te dragen tot Jans verjaardag, op Goede Vrijdag. Daarna gaat het zwarte pak uit en viert Pieter-Johan Pasen, de overwinning over de dood en de zekerheid dat ze, doordat Jezus is opgestaan, Jan in de hemel zullen weerzien.



Zappsport Kantine
Zappsport Kantine: Afl. 12

Theo heeft een nieuw baantje gevonden als personal trainer. Jochem en Tijn krijgen hulp van rolstoelbasketballer Mustafa Korkmaz bij een handige aanvalsvorm en het is de beurt aan Ajax om te latjetrappen.



De verwondering
De verwondering: Afl. 13

Kees van Ekris is op deze paasmorgen te gast in de boshut. Van Ekris is sinds vorig jaar de Theoloog des Vaderlands. In die rol onderzoekt hij hoe de oude woorden van de christelijke traditie op onverwachte plekken van betekenis kunnen zijn. Onlangs liep hij een dag mee met de crisisdienst van een psychiatrisch ziekenhuis. 'Ik heb gezien hoe de verpleegkundigen de patiënten aan de hand nemen, hen voetje voor voetje uit het donker laten terugkeren in het land der levenden. Ze wezen met kordate tederheid de ander de weg. Ik vond dat zo prachtig. In mijn taal als christen zijn dat heilige handelingen, waarmee ze Pasen gestalte geven.'



Kindertijd
Kindertijd: Afl. 6

Rida zoekt paaseieren en Eva verzorgt de lammetjes. We zien kleuters tijdens hun favoriete bezigheden.



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | PEC Zwolle🆚 Ajax

In speelronde 27 is het tijd voor PEC Zwolle - Ajax. Zondagmiddag om 12:15 uur wordt er afgetrapt in het MAC3PARK stadion in Zwolle, en in deze Warming Up zetten we alle feiten en cijfers in aanloop naar dat duel op een rij. #betterprepared #pecaja ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Ezel Chiel
Ezel Chiel: Afl. 11

Ezel Chiel en trappezeartieste Anne zijn dikke vrienden. Elke avond voor het slapen gaan vertelt Anne op een bijzondere manier een Bijbelverhaal. Elke keer onderbreekt Chiel haar en vertelt een andere versie van het verhaal, namelijk eentje waarin hij de hoofdrol speelt.



NOS EK Voetbal Magazine
NOS EK Voetbal Magazine: Afl. 2

Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK Voetbal worden voorgesteld. Er komen iedere keer twee landen aan bod.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ZO CHANANT! BOODSCHAPPEN LATEN VALLEN OP PARKEERPLAATS | Bellinga Vlog #3124

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 22

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 90

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 13

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.