True
Voetbal.TV => Kijk hier live naar de het Nederlands Elftal bij het EK Voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

24-03-2024
Adieu God?
Adieu God?: Afl. 3

Voor voormalig Opzij-hoofdredacteur Cisca Dresselhuys is het geloof van haar jeugd sterk verbonden met haar vader. Hij was dominee en overleed toen Cisca nog maar elf jaar was. De gebeurtenis drukte een zware stempel op haar leven. Cisca heeft nooit radicaal gebroken met het geloof, het is gewoon langzaam weggeëbd. Toch ziet ze bij zichzelf nog veel overblijfselen van haar gereformeerde opvoeding. Toen haar moeder op haar sterfbed opeens begon te twijfelen aan het bestaan van de hemel, probeerde Cisca haar gerust te stellen. Haar moeder mocht erop vertrouwen dat het goed zou komen, maar voor zichzelf vindt ze de dood een angstig vooruitzicht.



De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 9

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.



Argos
Argos: Afl. 1

In Nederland bieden we jeugdzorg aan kinderen die problemen ervaren, zoals schoolproblemen, ouders in een scheiding of traumatische ervaringen. Maar wat als je nieuw bent en je ouders de Nederlandse taal nog niet spreken? Sinds 2012 zijn tolken in de zorg afgeschaft, wat in de praktijk zorgt voor gevaarlijke situaties, zo signaleren hulpverleners. Zij waarschuwen voor onder andere gevaarlijke spraakverwarring en verkeerde diagnoses, blijkt uit de gesprekken die Argos de afgelopen maanden voerde met tientallen hulpverleners en zorgaanbieders.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 84 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 maart, 22:33 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 11

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Frontlinie
Frontlinie: Afl. 2

Bram Vermeulen reist naar de grens van Azië en Europa. Hij gaat op zoek naar een alternatief voor Russisch olie en gas. Is Azerbeidzjan een redelijke vervanger? Azerbeidzjan is eveneens een dictatuur waar politiek activisme verboden is en tientallen journalisten zitten opgesloten. Nadat Azerbeidjaanse soldaten afgelopen september het grensgebied Nagorno-Karabach heroverden en 130.000 Armeniërs op de vlucht sloegen, beschuldigt Armenië hun buurland ook van etnische zuivering. Bram Vermeulen bezoekt het gebied en spreekt met een Nederlandse zakenman die ondanks de mensenrechtensituatie hier tóch besloot te investeren.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Hoewel IS de aanslag in de concertzaal claimt, wijst het Kremlin met de beschuldigende vinger naar Oekraïne. Hoe kijkt de Russische bevolking naar deze beschuldiging? Te gast: Ruslandkenner Hubert Smeets. * Hoewel Donald Trump miljardair is, heeft hij steeds grotere geldzorgen. Hoe zit het precies in zijn portemonnee en wat betekenen deze problemen voor de verkiezingen? * In een poging de verkeersveiligheid te vergroten willen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht voortaan zelf kunnen bepalen waar ze flitspalen neerzetten. Maar op dit Vlaamse model is kritiek: commerciële bedrijven zouden namelijk geld verdienen aan verkeersboetes.



De Joodse Raad
De Joodse Raad: Afl. 3

Terwijl Virrie afstand begint te nemen van haar vader, verslechtert de situatie voor de Joodse gemeenschap. Tot ieders grote schrik biedt de Sperre plots geen bescherming meer. Asscher en Cohen protesteren bij de Duitsers en krijgen twintig vrijstellingen als 'troost'. De kinderafdeling waar Virrie werkt, wordt op transport gezet. Als Virrie met de kinderen in de trein zit, wordt ze daar voor vertrek met geweld uitgehaald; ze is immers de dochter van de voorzitter. De fragiele band tussen vader en dochter breekt nu volledig. Virrie is woedend en kan haar vader dit niet vergeven. Ze meldt zich bij het verzet.



Metropolis
Metropolis: Afl. 5

Eeuwenlang gold in ons land het klassieke beeld van het gezin, maar dat beeld is inmiddels bijgesteld en steeds meer mensen ontdekken andere samenlevingsvormen. Zo wil transman Thiago zijn transitie weer oppakken nu hij van zijn dochter is bevallen, wat nogal een uitdaging is in het katholieke El Salvador. De Amsterdamse vriendinnen Raghna en Aaike konden na een scheiding beiden geen huis vinden, dus besloten ze samen te gaan wonen mét hun vijf kinderen. De Keniase Peter, lokaal beter bekend als Polygame Peter, is gelukkig met zijn acht vrouwen en in totaal 28 kinderen. Zijn tip: vanaf de vierde vrouw wordt het makkelijker.





Nachtdieren
Nachtdieren: Afl. 8

Raven trekt naar het ruige Berlijn, waar de nachtdieren het voor het zeggen hebben. Al snel treft Raven een groepje dat net een worstelwedstrijd hebben bijgewoond. De wedstrijd is nog bezig en Raven ontmoet daar Jazzy, een vrouwelijke worstelaar. In een buitenwijk in oost Berlijn stuit Raven op een rij mensen. Er blijkt een feest gaande te zijn en in de rij stuit Raven op Adam. Even verderop komt Raven Tomo tegen, die nog een ronde doet met zijn hond. Op straat loopt Raven een bijzondere verschijning tegen het lijf. Het is dragqueen Judy. Bijna uit de stad ontmoet Raven Kaspars. En Raven stuit op een bijeenkomst van de Hare Kirshna-beweging.







Project Rembrandt
Project Rembrandt: Afl. 1

De zoektocht naar de beste amateurkunstschilder van Nederland gaat weer van start. Uit meer dan duizend aanmeldingen zijn er dertig bevlogen amateurkunstschilders geselecteerd die de strijd met elkaar aangaan. Zij melden zich in de Stadschouwburg van Haarlem voor twee intensieve selectiedagen. Welke tien schilders worden uitgekozen en mogen zich opmaken voor een meeslepend schilderavontuur?



Koningshuis the musical
Koningshuis the musical: Afl. 1

De cast van Koningshuis the musical krijgt groot nieuws te horen: later die week zal het koninklijk echtpaar de honderdste voorstelling bijwonen. Presentator Roel Verdonk van het tv-programma Studio Avenue zal tijdens deze spannende week het wel en wee achter de schermen in het theater vastleggen voor een dagelijks tv-item. Ook het casten van de zwarte Naomi als Koningin Máxima komt ter sprake.



2Doc
2Doc: Afl. 19

Frans Bromet volgt scootchauffeurs in verschillende leeftijden over hun leven. Hij gaat met ze in gesprek over wat er is veranderd sinds ze een scootmobiel hebben, over hoe hun levensruimte is toegenomen, over de beperkingen van het voertuig en over wat er privé allemaal kan en niet meer kan.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 12

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Postcode Loterij Miljoenenjacht
Postcode Loterij Miljoenenjacht

Bekijk aflevering 3 van Postcode Loterij Miljoenenjacht uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 maart, 19:57 uur bij SBS6. Postcode Loterij Miljoenenjacht is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Excelsior - FC Utrecht (v)

13m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zondag 24 maart.











NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 11

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Groenteman op zondag
Groenteman op zondag: Afl. 9

Diederik Ebbinge schreef en regisseerde Koningshuis the Musical, een komische serie die zich afspeelt achter de schermen van een musicalproductie over het koningshuis. Met in een van de hoofdrollen Noortje Herlaar als prinses Beatrix. In de rubriek Teenage Kicks een gesprek met Danny Vera over zijn vroegste culturele en muzikale invloeden. Psychiater Glenn Helberg en rapper en punkzanger Ray Fuego recenseren de voorstelling Psychologie in Theater en de tentoonstelling van Marina Abramovic, de grootste overzichtstentoonstelling ooit in Nederland.



Je Zal Het Maar Hebben Junior
Je Zal Het Maar Hebben Junior: Afl. 7

Jelle (11) heeft Gilles de la Tourette. Hij legt Raïsha uit wat dat voor hem inhoudt, terwijl de tics gewoon doorgaan. Nynke (11) heeft de huidziekte Ichtyosis met Confetti. En dat is geen leuke confetti, maar desondanks viert Nynke het leven.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 84

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

Daphne en Ralph wonen met hun twee dochters in een eengezinswoning in Badhoevedorp. Een plek die Ralph maar al te goed kent, want dit is zijn ouderlijk huis waar hij is opgegroeid. Tien jaar geleden kochten ze het huis over van zijn vader en proberen ze het eigen te maken. Een nieuwe achterpui, vloer en keuken, maar qua indeling lijkt het nog steeds alsof de tijd heeft stil gestaan. De stalen wenteltrap in de woonkamer is een doorn in het oog, er hangen drie verschillende soorten raambekleding, ze hebben waterschade aan de laminaatvloer en het interieur is een 'bij elkaar geraapt zooitje'. Als Daphne dan ook nog roze, behang en gouden details mooi vindt en Ralph het liefst strak, minimalistisch en modern wil, wordt het tijd dat de vaste opstelling wordt doorbroken en het een thuis voor hun samen wordt.



NOS Formule 1
NOS Formule 1: Afl. 3

Verslag van de Formule 1 GP van Austalië, Albert Park Grand Prix Circuit, Melbourne.



Groep 8 aan de macht
Groep 8 aan de macht: Afl. 2

Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Noord-Holland, bij een gemeente met veel eenzame ouderen. Ze schakelen groep 8 in om de allerleukste dag voor ouderen te bedenken én te organiseren. Gehaktballen, bingo en klassieke muziek kunnen niet ontbreken. De locatie wordt kortgezegd een beestenboel.



Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 4

Rachel gaat klimmen met de Dienst Speciale Interventie (DSI) om een verwarde man in veiligheid te brengen en ze gaat langs bij de centrale van alarmnummer 112. Daar hebben ze veel last van neptelefoontjes. Rachel kijkt mee hoe ze deze prankcallers opsporen.



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 12

Cellist Ivan Karizna speelt Kaddish van Maurice Ravel, het lijfstuk van zangeres Nora Fischer. * De hoge Tafel: trompettist Maite Hontelé vertelt over de fanfare van haar jeugd. Trompettist Suzan Veneman speelt met een koperkwintet een ode aan de fanfare. * Pianisten Hassan en Ibrahim Ignatov spelen de Fantasie in f van Franz Schubert. * Fuse zet Henry Purcell op de 'Wall of Fuse'. * Huispianist Cor Bakker brengt met Bert van den Brink op accordeon en zangeres Ricky Koole een eerbetoon aan Jules de Corte.



MAX Muziekspecials
MAX Muziekspecials: Een puur concert waarbij de liefde van Numidia voor muziek centraal staat.

Numidia heeft een unieke sound door haar nummers in het Nederlands, Engels én Berbers te zingen. De zangeres is van Marokkaanse afkomst en weet dit op een creatieve manier in haar nummers te verwerken. Een puur concert waarbij de liefde van Numidia voor muziek centraal staat.



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: ''Omnes Tempus Habemus In Hoc Mundo''

Steun ons: Word lid en bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op svenhulleman.nl









NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 12

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Taarten van Babel
Taarten van Babel: Afl. 12

Alisa woont met haar broertje, oma en moeder in een kantoorgebouw dat nu een opvanghuis is voor Oekraïners. Ze wil veel leren, zoals verschillende talen, zingen, acrobatiek, sterk worden. Op school leert ze kinderen uit heel veel landen kennen en dat is natuurlijk heel leuk maar het allerleukste is natuurlijk toch lol maken in je eigen taal. Daarom maakt Alyssa een taart voor haar beste vriendin Adriana, die op dezelfde etage woont.



VPRO Boeken
VPRO Boeken: Afl. 5

Roelof ten Napel voert ons mee langs schrijvers, beeldende kunstenaars en de fotografen van de twintigste eeuw en dat allemaal in dat heerlijke Parijs in Over het zwijgen. Tim Overdiek kwam erachter dat zijn vader tewerkgesteld was in Duitsland in de Tweede Wereldoorlog. Aan de hand van één foto gaat hij op zoek naar zijn vaders verhaal, het verhaal van zoveel mannen van die generatie. Hij schreef het op in Zwijgende vaders.



Gio
Gio: WIJ SLAPEN IN HET NIEUWE DISNEY RESORT OP HAWAII!🌴

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Enkeltje Verweggistan
Enkeltje Verweggistan: Afl. 2

De tienjarige Julia en haar broertje Finn vertrekken voorgoed naar het Indonesische eiland Bali, waar zij een nieuw leven aan het strand gaan opbouwen. Julia moet met pijn in het hart haar grote passie achterlaten: hockey. Zal ze op Bali een nieuwe, leuke sport vinden?



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 9

Zanger Jules de Corte zou deze week 100 zijn geworden. Hij groeide op in een streng katholiek internaat en werkte tientallen jaren als pianist en liedjesschrijver voor de KRO-radio. Nog altijd spreekt zijn werk tot de verbeelding. Zijn hit 'Ik zou wel eens willen weten' stond jarenlang in de Top 2000. Hoe heeft De Cortes jeugd tussen de nonnen en de fraters hem gevormd? Wat horen we daarvan terug in zijn repertoire? En waarom wordt Jules de Corte een profeet genoemd? Zoon Ernst de Corte, kleinkunstkenner Sylvester Hoogmoed, cabaretière Kiki Schippers en drie jonge fans vertellen over de kracht van de Cortes teksten en muziek.





EnzoKnol
EnzoKnol: NIEUWE MEUBELS VOOR DE WOONKAMER! #3875

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Zappbios
Zappbios: Afl. 7

Jeugdfilm. Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan haar eigen manege. Als Whitestars zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan.



vThorben
vThorben: Spannend Avontuur Met Jessy...! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Samen Op Avontuur Met Jessy! (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



10e
10e: Wie is er ook Team Sparlock? - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 038

In deze 38e backstagevlog duiken de kleine mannetjes steeds vaker op en krijgen we bezoek van een tovenaar! ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Arjen Lubach/Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 11

Wat zijn de politieke gevolgen van de aanslag in Rusland? Oud-diplomaat en vredesonderhandelaar Robert Serry over diplomatie tijdens geopolitieke onrust. * CDA-partijleider Henri Bontenbal over de formatie in Nederland en de oorlog op het Europese continent. * Klagen multinationals terecht als het gaat om het vestigingsklimaat in Nederland? CEO Unilever Hein Schumacher komt hier over praten. * Regisseur Maaike de Gruyter en Tata Steel-medewerker Mendes Stengs sluiten aan om te praten over de documentaireserie STAAL, waarvoor de makers de streek, de fabriek en de medewerkers van Tata Steel vier jaar lang volgden.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Sta op voor de vrede - De Andere Tafel

In de vierde aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman theatermaker George van Houts en historicus en auteur Diedert de Wagt. Van Houts heeft het initiatief genomen om op eerste paasdag 500.000 mensen op de been te krijgen voor de vrede. In Amsterdam vindt op 31 maart om 14:00 uur een flashmob voor de vrede plaats. Diedert de Wagt is historicus en auteur van het recent verschenen boek 'Bij Gebrek aan Beter'. In dit boek beschrijft de Wagt de geschiedenis sinds de tweede wereldoorlog zoals deze niet aan de universiteit wordt onderwezen. De Wagt bespreekt zijn motivatie en het belang van het kennen en begrijpen van onze recente geschiedenis. Het boek is te bestellen via Klik hier op De Andere Krant via Klik hier The Movie Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 12

Een groep boeren in Kenia is erg succesvol bezig: de melkproductie stijgt en daarmee ook hun inkomen. Maar ze kunnen de melk niet lang bewaren. Een koelinstallatie en nieuwe melkkannen zijn de oplossing.



Ivo op zondag
Ivo op Zondag: Afl. 8

Ivo Niehe kijkt naar het leven van inspirerende kunstenaars, kiest de juiste muziek voor de zondag en zoekt het antwoord op de vraag: hoe ziet de zevende dag van de week eruit van bekende landgenoten in binnen- en buitenland? Wat is hun ideale zondag? Ook opent hij het rijke archief van de TV Show.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 13

'Hosanna! Gezegend Hij die komt in de naam van de Heer.' Bekende woorden uit het Bijbelboek Marcus 11. Het zijn woorden die geroepen worden door de duizenden mensen die langs de kant staan als Jezus op een ezel Jeruzalem binnenrijdt. Wat voor verwachtingen hadden deze mensen eigenlijk van Hem? Wat zijn de verwachtingen van Jezus in ons eigen leven? Ilse Visser deelt hier meer over in haar overdenking.



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers' Reaction After the Race | 2024 Australian Grand Prix

After a dramatic race, let’s find out are the drivers feeling after the 2024 Australian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 2

We duiken diep in de oceaan en ontrafelen de geheimen van de onderwaterwereld. Wetenschappers vermoeden dat ooit lang geleden het eerste leven in de oceaan is ontstaan. Maar wat was dat eigenlijk? En hoe is dat veranderd in het leven dat we vandaag de dag kennen? Expert Mei Nelissen geeft ons een bijzondere inkijk in het eencellige leven van vroeger en laat ons kennismaken met bijzondere prehistorische zeemonsters. Want hoe kan het dat sommige vissen licht geven onderwater? En heeft de grootste haai ooit ook rond gezwommen in Nederland? Expeditielid Nizar maakt zich klaar voor een bijzondere opdracht op maar liefst 300 meter diepte.



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Te gast bij Rick zijn Frans Everts, Naomi Mestrum en Jort Kelder.

President-directeur Frans Everts van Shell Nederland over de nieuwe vergroeningstrategie. * Directeur Naomi Mestrum van het Cidi over Israël en Gaza. * Presentator Jort Kelder plundert zijn boekenkast en vertelt welke boeken iedereen zou moeten lezen en het laatste nieuws van dit weekend.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 12

Rechtstreekse eucharistieviering op Palmzondag vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Jurgen Jansen.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 12

Studenten Hilko en Ian waren al jong geïnteresseerd in het geloof en laten zich tijdens de Paaswake dopen en vormen. Wat beweegt je om katholiek te worden? Hoe verandert het je leven en hoe geef je vorm aan je geloof?



FORMULA 1
FORMULA 1: ⚠️ Engine Failure... Lewis Out of the Race! #shorts

Car tech issues for Lewis Hamilton in the the 2024 Australian Grand Prix race. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 12

Als boerenzoon opgroeien, het melkveebedrijf van je vader overnemen en na vele jaren durven toegeven dat dit leven niet gelukkig maakt. Sterker nog, het maakte Jan den Boer zwaar depressief. Hij vond zijn eigen weg en is nu pastoraal agrarisch coach.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 32

Maar tien dagen konden Brenda Rebergen en haar man van hun te vroeg geboren zoontje genieten. Hij ligt in de couveuse en alles lijkt goed te gaan, tot hij plotseling ziek wordt en toch nog overlijdt. Thuis nemen ze tijd om afscheid van hem te nemen en zingt Brenda vaak het liedje Een parel in Gods hand. * Nog maar drie maanden na het overlijden van zijn vrouw Tetty staat Koos Pols, samen met zijn schoondochter Natascha, bij haar graf. Het gemis is groot.



Feyenoord
Feyenoord: RECAP ⏪ The first months of 2024

Met de gewonnen uitwedstrijd tegen sc Heerenveen kwam er voor Feyenoord een einde aan een periode met liefst vijftien wedstrijden sinds de jaarwisseling. Het team van trainer Arne Slot bleef daarin op koers voor een Champions League-ticket en bereikte dankzij knappe zeges op PSV, AZ en FC Groningen de finale van de TOTO KNVB Beker. In deze RECAP kijken we terug op de afgelopen maanden en kun je nog eens genieten van de mooiste momenten. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Zappsport Kantine
Zappsport Kantine: Afl. 11

Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op elk sportgebied. Verder komen de grappige belevenissen van de typetjes Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, beide gespeeld door Ron zelf, aan bod.



De verwondering
De verwondering: Afl. 12

Als jonge dominee kreeg Marianne Vonkeman mystieke ervaringen, waarbij God haar naar eigen zeggen 'openbrak'. Liefde, vreugde maar ook pijn kwamen plotseling heviger binnen dan ooit. Ze besloot om iedere dag over deze ervaringen te schrijven. Nu, dertig jaar later, heeft ze haar dagboekaantekeningen gepubliceerd in het boek Ik mis je. Haar geloofsleven is inmiddels sterk verdiept. Ze kijkt met nieuwe ogen naar het paasfeest: het is voor haar het feest van onvoorwaardelijke liefde die zich offert. 'Het hele verhaal van Pasen zegt: God geeft zichzelf, zonder meer, zonder voorwaarde. Dat is zo ongelooflijk dat we het niet kunnen geloven.'



FORMULA 1
FORMULA 1: Verstappen DRAMA In The Opening Laps | 2024 Australian Grand Prix

Max Verstappen's Australian Grand Prix finished prematurely after he was forced to retire on lap five of the race. Here's what happened. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Verstappen DRAMA During Australian Race 🔥 #shorts

Max Verstappen's races comes to an early end after being forced to retire during the 2024 Australian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: DE HELE WERELD OPETEN - ROBLOX

In dit spel kan je de wereld opeten. Ja, echt! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



FORMULA 1
FORMULA 1: Smooth Operator! 🤩 Carlos Sainz Winning Australia! #shorts

See how Carlos celebrated his third career victory as he crossed the line. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Australian Grand Prix Post-Race Show

Join us for the race recap of all the big moments and talking points from the 2024 Australian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1 #AusGP



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2024 Australian Grand Prix

Catch highlights of a chaotic race in Australia, with shock retirements, incredible racing and a memorable winning drive. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ROOMTOUR VAN LUXY & LUCiUS NiEUWE SLAAPKAMER 🫶🏻 | Bellinga Vlog #3119

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 15

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



FORMULA 1
FORMULA 1: F2 Feature Race Highlights | 2024 Australian Grand Prix

Five lights go out for the FIA Formula 2 Feature Race at Albert Park, and there's drama from start to finish... For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1



FORMULA 1
FORMULA 1: F3 Feature Race Highlights | 2024 Australian Grand Prix

Catch up on all the action from Formula 3's main event in Melbourne, Australia! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 83

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 12

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport
HEERLIJKE GOAL NA SLECHTS 7! SECONDEN!🪄🤯 | Frankrijk vs Duitsland | Interland | Samenvatting

Goals en highlights van Frankrijk - Duitsland gespeeld in het vriendschappelijke interland op 23/03/2024. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #Frankrijk #Duitsland #ZiggoSport