True
Voetbal.TV => Kijk hier live naar de het Nederlands Elftal bij het EK Voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

25-02-2024


De kist
De Kist: Afl. 7

Na een traumatiserende gebeurtenis in haar jeugd besluit schrijfster Saskia Noort zichzelf het zwijgen op te leggen. Met deze gebeurtenis sterft ook een deel van haar onbezorgde jeugd. Pas tientallen jaren later treedt ze in de openbaarheid met haar verhaal. Dit voelt als een herrijzenis.



De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 5

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.











Ziggo Sport voetbal




Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Volendam - sc Heerenveen

26m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 25 februari.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 56 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 25 februari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 7

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Danny and the Americans
Danny and the Americans: Danny Ghosen reist onbevooroordeeld en nieuwsgierig langs de rafelranden va

Maandelijks steken honderden migranten illegaal de Amerikaanse grens over vanuit Mexico. Danny gaat mee op patrouille met een rechtse militie die eigenhandig deze wetsovertreders opspoort. Dat doen ze door camera's te plaatsen en actief de grens te patrouilleren. Soms vinden ze vluchtelingen, soms zijn het drugssmokkelaars of zelfs leden van het kartel. Veteraan Tim Foley leidt de groep en neemt Danny mee. Ze komen voor een verrassing te staan wanneer een grote groep verdwaalde vluchtelingen plotseling opduikt in het grensgebied.



Jawad Es Soufi
Jawad Es Soufi laat via zijn alter ego Sloegie zien hoe opvoeding, omgeving en onderwijs een grote r

Jawad Es Soufi laat via zijn alter ego Sloegie zien hoe opvoeding, omgeving en onderwijs een grote rol hebben gespeeld in zijn leven. Hoe die drie factoren ervoor hebben gezorgd dat hij de persoon is die hij vandaag de dag is. Jawad maakt een hilarische en toch bijzondere achtbaan mee in zijn middelbareschooltijd die doorslaggevend is geweest in zijn ontwikkeling. Hoe hij in drie jaar tijd van LWOO naar VWO is doorgestroomd is een proces waar je versteld van kan staan. Met anekdotes en muzikale parodieën neemt Jawad je mee in zijn analyses en observaties over zijn opvoeding, omgeving en onderwijstijd.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Precies twee jaar geleden startte de Russische invasie van Oekraïne. Met internationale experts analyseren we hoe de oorlog ervoor staat en welke lessen er te trekken zijn. We spreken Samuel Greene, hoogleraar Russische politiek en schrijver van het boek Putin vs. the People. Greene bestudeert de verhouding tussen Poetin en zijn volk, die volgens hem recent alleen maar hechter is geworden. * De rechtbank doet dinsdag uitspraak in de zaak tegen Ridouan Taghi en zijn zestien medeverdachten. We blikken terug en bespreken de gevolgen van het proces voor de rechtstaat met hoogleraar strafrecht Sven Brinkhoff.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 4

Suzanne Lambooy bekijkt in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid twee Delftse vazen. Het is een mysterie hoe de schilders te werk gingen. Expert Jaap Polak taxeert een Ottomaans borduurwerk. Martijn Akkerman neemt een broche in de vorm van een wassende maan onder de loep. Deze kan ook als haarspeld gebruikt worden. De halve maan staat symbool voor een nieuw begin en werd vaak met een huwelijk of geboorte cadeau gegeven. En hoeveel is het Nederlandse glas met daarop het oudtestamentische verhaal van het Abrahams-offer waard? Glazen met bijbelse voorstellingen zijn zeldzaam op Nederlands glas.



Nachtdieren
Nachtdieren: Afl. 5

Raven struint de donkere straten van Groningen af. Raven ontmoet het homokoor Zangzaad, die volop aan het repeteren zijn. Ook ontmoet Raven Wim, hij is nog wakker omdat hij mantelzorger is voor zijn vrouw. Een rits lampjes trekt de aandacht van Raven, er blijkt een handfasting gaande te zijn. Vervolgens loopt Raven een aantal studenten van een Friese studentenvereniging te lijf. Robbie is een bloemetje gaan brengen naar de plek waar zijn vermiste moeder voor het laatst werd gezien. Tot slot komt Raven Ragnar tegen die aan het longboarden is.



Metropolis
Metropolis: Afl. 2

De ruimte spreekt tot de verbeelding. Waar je ook bent, als je naar boven kijkt zie je overal hetzelfde oneindige heelal. Een groepje Armeense wetenschappers woont en werkt boven op de hoogste berg van het land en richt de blik dagelijks op de kosmos. De Armeense wetenschappers verlaten de sterrenwacht zelden omdat ze liever met het heelal bezig zijn dan met de spanningen in het land ver beneden hen. Performance artist Etabé is een afro-futurist en heeft een bijzondere fascinatie voor het universum. De Indonesische Venzha is overtuigd van het bestaan van ufo's en heeft voor hen een buitenaards dorp gebouwd.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 😊 Ryan: 'Extremely happy' | Reactie

Mathew Ryan na de overwinning op Ajax. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Heel Holland bakt
Heel Holland Bakt: Afl. 5

De zes overgebleven bakkers starten met de signatuuropdracht: een traditionele vlaai. Een echte Limburgse klassieker. Voor de technische opdracht maken de bakkers een nostalgisch en van oudsher banketbakkersproduct: bakjes huzarensalade. Er wordt spectaculair geëindigd met een Hollandse koekjeskroonluchter. Dat is wel even andere koek.



De wereld van de Chinezen
De wereld van de Chinezen: Afl. 2

In het arme Laos heeft China hele dorpen verplaatst om rails aan te leggen voor een flitsende snelheidstrein naar hoofdstad Vientiane. Laos bouwt ook met Chinees geld talloze dammen op de Mekong en haar zijrivieren, met als doel om de 'batterij' van Zuidoost-Azië te worden en zo uit armoede te komen. Ruben bezoekt aan de oever van de Mekong in Thailand een kleine vissersgemeenschap die in actie komt. Hun levenswijze is inmiddels haast onmogelijk geworden. In Laos stapt Ruben op de nieuwe trein. In een dorp dat werd verplaatst voor de trein is nog één oud echtpaar dat in hun oude huis woont.



Het beste van...
Het beste van...: Afl. 5

Verschillende gasten vertellen hun herinneringen aan Lionel Richie. In een sneltreinvaart gaan we door zijn carrière. Richie begon als muzikant en zanger bij The Commodores, waar hij veel nummers voor schreef. Deze band maakte uptempo funkmuziek, maar scoorde ook met langzame nummers zoals Three times a lady en Easy. Richie besluit in 1982 solo te gaan. Tot diep in de jaren 90 bracht hij hits uit, die veelal de top tien bereikten, zoals My destiny.



10e
10e: Waarom loopt iedereen te schreeuwen?! - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 034

In deze 34e backstagevlog wordt er heel veel gechreeuwd, maar echt heel veel! ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Beluister alle muziek hier: Klik hier vloggoud: Klik hier muziek: Arjen Lubach/Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 8

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

Laurenske woont sinds 2017 in een bijzondere hoekwoning aan de Vinkeveense Plassen met een prachtig uitzicht op het water. Helaas komt ze kort na de verhuizing ongelukkig ten val in de slaapkamer, waardoor ze hersenletsel oploopt. Sindsdien is ze aan het revalideren en staat het interieur op een laag pitje. Drie jaar geleden leert ze Nicole kennen via een datingapp. De coronatijd versnelt het proces van samenwonen, Nicole trekt bij Laurenske in zonder eigen meubels mee te nemen. De inrichting is een ratjetoe van stijlen van Laurenske, waar ze zelf helemaal niet meer blij mee is. Nicole is vaak verhuisd en hecht weinig waarde aan haar eigen spullen, maar nu moet het een thuis voor hun beiden worden. Alleen hun smaken zijn een grote uitdaging: Nicole gaat voor strak en modern en Laurenske is fan van bohemian en rust. Het is een compacte woonkamer met een trap in het midden en veel raampartijen, waardoor er weinig opbergmogelijkheden zijn.



Groenteman op zondag
Groenteman op zondag: Afl. 5

Internationaal Theater Amsterdam komt met de toneelversie van De Wetten, de debuutroman van Connie Palmen. Uitgever Mai Spijkers reconstrueert hoe Palmens debuutroman een literaire sensatie werd. Radio 1 Journaal-presentatrice Astrid Kersseboom en dichter Joost Oomen recenseren de voorstelling Modderkruipers van Yentl & De Boer en De Spaanse Miles Davis, een concertreeks van flamencogitarist Eric Vaarzon Morel. In de rubriek Teenage Kicks een gesprek met cabaretier, muzikant en theaterregisseur Jeroen Woe over zijn vroegste culturele en muzikale invloeden. Verslaggever Raïsha Zeegelaar ging op bezoek bij het Ghetto Funk Collective.



Je Zal Het Maar Hebben Junior
Je Zal Het Maar Hebben Junior: Afl. 3

Signe (9) heeft een spierziekte waardoor ze afhankelijk is van een rolstoel. Maar in een rolstoel kan ze gelukkig ook heel veel doen. Signe hockeyt erin en gaat er ook mee naar de bergen. Raïsha hockeyt lekker met Signe mee. Lars (12) heeft een taaislijmziekte. Hierdoor krijgt hij veel minder lucht binnen. Om dat te ervaren gaat Raïsha met hem mee voetballen, maar dan met een snorkel op.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting AZ - Ajax

20m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 25 februari.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 56

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 7

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Mollenstreken
Mollenstreken: Afl. 8

Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren! In zijn eigen studio bespreekt hij de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?. Samen met de jonge kijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 8

Pianist Djuwa Mroivili en contrabassist James Oesi spelen naast Brahms, Dvorak en Gershwin, ook muziek van James Coleridge Taylor, Florence Beatrice Price en William Grant Still. * De Hoge Tafel: violist Emma van der Schalie vertelt over humor in de muziek. Club Classique speelt uit Mozarts Musikalischer Spaß. * Jonge Held-violist Salomé Bonnema (22) speelt met pianist Natasja Douma het tweede deel uit Edvard Griegs tweede vioolsonate. * Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet voert werk uit van Charles-Valentin Alkan. * Cor Bakker en Gerard Cox brengen het lied Langs de Maas.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 7

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Welkom bij de Oranjes
Welkom bij de Oranjes: Afl. 1

Wie kent ze niet? Prins Willem van Oranje, de koningen Willem I, II en III en de koninginnen Wilhelmina, Juliana en Beatrix? Ze komen nog eens langs. Op de bank bij Dorine kijken koning Willem Alexander en koningin Máxima terug op de hoogte- en dieptepunten van hun koninklijke voorvaderen. Maar wie is de surprise gast? We zien scènes uit eerdere series, nu gelardeerd met commentaar van het koningspaar dat te gast is bij Dorine.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 8

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Taarten van Babel
Taarten van Babel: Afl. 8

Jaylin heeft autisme, maar Nick merkt er niks van. Hoe dat zit, bespreken ze samen terwijl ze werken aan een taart voor de allerliefste oma van de wereld. Jaylin haalt heel veel tienen op school en bakken én koken zijn haar favoriete vakken. Later wil ze een eigen restaurant waarin ze Hollandse pot gaat koken.



VPRO Boeken
VPRO Boeken: Afl. 1

Murat Isik vertelt over zijn roman In de mist van Golden Gate Park, een epische vertelling over de zoektocht naar vrijheid en autonomie, het vinden van een grote liefde, de wording van een schrijver en de onoverkomelijke banden met je familie. Schrijver en theatermaker Rinske Bouwman vertelt over Een soort eelt, haar tragikomische debuutroman over hoe een jonge vrouw zich door het leven worstelt terwijl ze rouwt om een tragisch verlies.





Ziggo Sport voetbal


Gio
Gio: LYNN HELPEN MET VERHUIZEN! OOIT TERUG NAAR BRABANT?🏠

Gebruik de code GIO50: Klik hier Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Wat maak je Menu?
Wat maak je Menu?: Afl. 8

Quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Twente - Go Ahead Eagles

27m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 25 februari.



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 5

Als het aan paus Franciscus ligt, moet de Kerk demasculiniseren. 'De Kerk is vrouw', voegt hij daaraan toe. Hangt er verandering in de lucht door deze uitspraken? Hoe ervaren katholieke vrouwen dat? In februari en maart 2024 gaan tientallen vrouwen in het hele land in gesprek over hun positie in de Rooms Katholieke-Kerk, waar vrouwen nog altijd ondergeschikt zijn aan de man. Hun ervaringen zijn input voor een volgende wereldwijde vergadering in Rome. Hoe krijgen vrouwen meer verantwoordelijkheid in de leiding van de Rooms-Katholieke Kerk? Katholieke vrouwen vertellen over hun hoop en teleurstellingen.





SLAM!
DIT zet DANIQUE aan in BED?! #shorts #mensenmening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat op met de stelling 'zet jij muziek aan tijdens de daad'. De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Almere City - Feyenoord

20m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 25 februari.







Nooit te laat
Nooit te laat: Afl. 3

Kitlyn Tjin A Djie, oma van zeven kleinkinderen, weet hoe belangrijk het is voor het welzijn van kleinkinderen dat grootouders hen de nog niet vertelde verhalen vertellen. We zien hoe Kitlyn aan haar kleinzoon Milan en andere kleinkinderen liefdevol haar oude familietradities overbrengt.



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT KRIJG JE ALS JE ZWANGER BENT #3848

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌











Ziggo Sport voetbal
HL ALA MAL

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal
HL BAR GET

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal










Vitesse
Vitesse: REACTIE | "Dit geeft hoop"

Middenvelder Paxten Aaronson opende zijn doelpuntenrekening voor Vitesse in de 1-2 overwinning op Excelsior. Vitesse TV spreekt na afloop met de aanvallende middenvelder. ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: “Hey Barbie” 👋 “Hey Barbie” 👋 #debellingas #shorts 💖🆎👍

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Excelsior Rotterdam - Vitesse

13m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 25 februari.



A kind of spark
A kind of spark: Tijdens een schoolproject ontdekt het autistische meisje Addie dat in haar dorp vro

Tijdens een schoolproject ontdekt het autistische meisje Addie dat in haar dorp vroeger heksen vervolgd werden. Ze gaat op onderzoek uit en moet daarbij de nodige tegenstand overwinnen.



Venny & De Bims
Venny & De Bims: Afl. 7

Venny krijgt eventjes keihard de waarheid te horen van Evi, waardoor ze goed moet nadenken over wat ze wil. En hoe maak je beslissingen: met je hart of met je hoofd?



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: LENTE | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: Over de lente. Wolken verdwijnen, zon gaat schijnen, bloemen gaan bloeien, kip legt een ei, koe in de wei. Het is lente! Kijkwijzer: AL TEKST VAN LENTE De wolken verdwijnen De zon gaat weer schijnen Wat is er aan de hand Het is lente in het land De blaadjes gaan groeien De bloemen gaan bloeien Wat is er aan de hand Het is lente in het land De kip legt een ei De koe staat in de wei Iedereen is blij Het is lente De winter is voorbij Schapen worden geschoren Lammetjes geboren Iedereen is blij Op de boerderij De geitjes gaan stoeien De kalfjes gaan loeien Iedereen is blij Op de boerderij De kip legt een ei De koe staat in de wei Iedereen is blij Het is lente De winter is voorbij Wat een mooie kleuren Wat een fijne geuren De zon schijnt op je huid Mooi geluid... De rups wordt een vlinder Het regent veel minder Wat is er aan de hand Het is lente in het land Kijk eens naar buiten Je hoort de vogels fluiten Wat is er aan de hand Het is lente in het land De kip legt een ei De koe staat in de wei Iedereen is blij Het is lente De winter is voorbij Wat een mooie kleuren Wat een fijne geuren De zon schijnt op je huid Mooi geluid... De wolken verdwijnen De zon gaat weer schijnen Wat is er aan de hand Het is lente in het land Kom we gaan nu even Lekker buiten spelen Wat is er aan de hand Het is lente in het land Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 8

Een belangrijke vakschool voor jongeren in Burkina Faso zit zonder stroom. Met de aanleg van zonnepanelen kan de timmeropleiding van start.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 8

Demissionair minister van Buitenlandse Zaken Hanke Bruins Slot over twee jaar oorlog op het Europese continent en over de vraag: kunnen Oekraïners blijven rekenen op die steun in de toekomst? * President Zelensky werd bij de Russische inval in Oekraïne het symbool van moed. En moed werkt aanstekelijk, aldus zijn biograaf Simon Shuster in zijn boek De Showman. Wat is er na twee jaar oorlog nog over van de komiek die hij ooit was? * Gesprek met schrijver en historicus Rutger Bregman over de rol van het individu in een steeds grimmigere wereld: is er nog ruimte voor hoop? * De nieuwsfoto is gekozen door fotograaf Cigdem Yuksel.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 16

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.



EO BEAM Kerkdienst
EO BEAM Kerkdienst: Afl. 2

Mag God weer de belangrijkste zijn in je leven? Deze vraag stelt spreker Job Vink. De muziek wordt verzorgd door de BEAM Worshipband.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: 🔴 LIVE: ROBLOX SPELEN MET MIJN FANS!

Ja, het is eindelijk zo ver! Kijkers krijgen de kans om samen met mij in een Roblox game te komen. Er wordt een super tof geheim onthuld en samen met kijkers gaan we dingen op z'n kop zetten met hele leuke, betaalbare kleding items voor je avatar. Kijk en chat je mee? 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat een betaalde samenwerking met (merk wordt later in de livestream benoemd). Voor de transparantie: de samenwerking verloopt via GoSpooky. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 9

Soms kan het donker zijn om ons heen, maar het licht van Gods grootheid, van Zijn liefde en vreugde overwint de duisternis. Hij komt met macht en majesteit! Krachtige woorden, waar dr. Almatine Leene bij stil staat. Ook klinken er liederen over Gods almacht.



Ivo op zondag
Ivo op Zondag: Afl. 4

Ivo Niehe kijkt naar het leven van inspirerende kunstenaars, kiest de juiste muziek voor de zondag en zoekt het antwoord op de vraag: hoe ziet de zevende dag van de week eruit van bekende landgenoten in binnen- en buitenland? Wat is hun ideale zondag? Ook opent hij het rijke archief van de TV Show.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Veel doelpunten op de Herdgang 🔥

De samenvatting van PSV O18 - Willem II O18. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

Te gast: hoogleraar Geneeskunde Marcel Levi over de toekomst van de zorg. Hoe kan de kwaliteit van de zorg overeind worden gehouden? Schrijver en wetenschapper Louise Fresco heeft een uitgesproken visie op voedselzekerheid en de verhouding tussen landbouw en natuur. Wat zou het kabinet als eerste moeten aanpakken? Emeritus hoogleraar Jan Latten over bevolkingspolitiek, migratie, integratie en het belang van grote gezinnen. Zakenvrouw Annemarie van Gaal ziet wel wat in een minister van Eenvoud. Het kan allemaal veel eenvoudiger en efficiënter bij de overheid. En kernfysicus Ralf Mackenbach over de energietransitie en de toekomst van kernfusie.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 8

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Heilig Hart van Jezuskerk te Roermond. Celebrant: pastoor Carlos Martinez.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 8

De cirkel is rond. Meer dan veertien jaar geleden begon Leo Fijen aan de geloofsgesprekken en zo'n 700 gesprekken verder stopt hij ermee, in dankbaarheid. En altijd met de steun van de mediabisschop Wiertz. Die is al enige tijd met emeritaat, maar Leo Fijen gaat in zijn laatste gesprek bij hem langs om de cirkel rond te maken, een gesprek over de noodzaak om te blijven spreken over de binnenkant van de ziel, over de inhoud van het geloof. Want daar was het Leo Fijen altijd om te doen. En daarmee is de zondagochtend met geloofsgesprekken en eucharistievieringen een ankerpunt in de programmering van de zondagochtend geworden.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 8

Ieder mens wil geliefd, gehoord en gezien worden en daarom schiet Astrid Feddes dak- en thuisloze jongeren te hulp. Ze legt uit aan Marleen hoe ze daarbij wordt geïnspireerd door de Bijbel.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 20

Nabestaanden vertellen over het verlies van een dierbare op begraafplaatsen door heel Nederland.



Zappsport
Zappsport: Afl. 7

Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op elk sportgebied. Verder komen de grappige belevenissen van de typetjes Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, beide gespeeld door Ron zelf, aan bod.



De verwondering
De verwondering: Afl. 8

Zangeres Karima el Fillali zingt liederen uit het soefisme, de mystieke tak van de islam. Ze groeide op in twee werelden. Van haar grootvader leerde ze de waarde van de christelijke Bijbelverhalen. Haar Marokkaanse vader wilde Karima juist graag de islamitische cultuur bijbrengen. Lange tijd keerde Karima zich af van haar islamitische wortels, tot ze ontdekte dat ze onlosmakelijk deel van haar uitmaken. Tijdens een bijzondere reis naar Schotland voelde ze plotseling een sterke aandrang om te knielen, haar hoofd tegen de aarde te drukken en haar polsen te wassen: traditionele islamitische rituelen die ze nooit eerder had uitgevoerd.



vThorben
vThorben: Lucky Block Oorlog Vs. Santino!

Bedankt voor het kijken naar Lucky Block Oorlog Vs. Santino! In deze video speel ik samen met @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: EiNDELiJK iN ONS VAKANTiEHUiS iN DUBAi | Bellinga Vlog #3098

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 55

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 8

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



PSV
PSV: INTERVIEWS | Een ruime overwinning op PEC Zwolle 🫡

Interviews na PEC Zwolle - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Andere tijden
Naar aanleiding van het overlijden van Joan Haanappel herhaalt de NTR een aflevering van Andere Tijd

Naar aanleiding van het overlijden van Joan Haanappel een herhaling van een aflevering van Andere Tijden uit 2014 over Sjoukje Dijkstra en Joan Haanappel, het koningskoppel van het Nederlandse kunstschaatsen. Rivalen, maar ook vriendinnen. Met Sjoukje en Joan stond Nederland jarenlang aan de absolute wereldtop van het kunstschaatsen. In 1954 maakten ze hun debuut op het Europees Kampioenschap en in de jaren daarna vierden ze succes na succes.