True
Voetbal.TV => Kijk hier live naar de het Nederlands Elftal bij het EK Voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

18-02-2024
De kist
De Kist: Afl. 6

Rapper Glen Faria vertelt hoe kalm hij bleef na het onverwachtse overlijden van zijn broer, terwijl hij mensen om zich heen zag instorten van verdriet. Dat hij wel degelijk rouwt, blijkt als hij te kampen krijgt met plotselinge paniekaanvallen en rugklachten. Hij besluit de rouw te lijf te gaan en grijpt elke therapie aan om zijn verdriet te verwerken. Daar doet hij wonderlijke ontdekkingen over zichzelf.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 49 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 18 februari, 22:35 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 4

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 6

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Danny and the Americans
Danny and the Americans: Danny Ghosen reist onbevooroordeeld en nieuwsgierig langs de rafelranden va

Danny spreekt verschillende zwarte rodeorijders over hun liefde voor de sport. Zwarte cowboys en cowgirls zijn altijd onderdeel geweest van de Amerikaanse geschiedenis. Maar in de geschiedenisboeken zijn zij nergens te bekennen. De cowboys en cowgirls van nu willen de erkenning die zij verdienen en daarom is er de black rodeo. Zwarte vrouwen krijgen hiermee de kans om een plek te claimen in een wereld die vooral gedomineerd werd en wordt door witte mannen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Vechtende Eritreeërs in Den Haag. De rellen gisteravond bij een zalencentrum in Den Haag, hebben veel schade aangericht. De tegenstanders van het Eritrese regime belaagden een groep regeringsgezinde Eritreeërs. Te gast is hoogleraar Mirjam van Reisen van Tilburg University, gespecialiseerd in mensenrechten in Eritrea. * Levenslange celstraf voor Julian Assange? Kan een journalist de spionagewetten overtreden en wanneer bén je eigenlijk een journalist? Het zijn vragen die komende week centraal staan als een Londense rechter beslist over het lot van Julian Assange, de oprichter van het klokkenluidersplatform Wikileaks.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 3

In Museum Kranenburgh een vondst van olieverfschetsen en schetsboekjes die een inkijk geven in de werkwijze van een schilder rond 1900. Marcel Brouwer bekijkt een klokkenset, gemaakt door Hendrik Winkelman. Deze vind je niet meer in deze complete staat. De Romeinse sandaalzool, waar in de 1e tot 3e eeuw na Chr. op is gelopen, is een zeldzaam exemplaar dat goed bewaard is gebleven. Ook komt een aquarel van Anton Pieck aan bod. Hij werd na de Tweede Wereldoorlog beroemd met zijn ontwerpen voor beelden die in de Efteling staan. En een houten voorouderbeeld waarop een briefje zat geplakt met daarop: veel geld waard. Klopt het briefje?



Metropolis
Metropolis: Afl. 1

Een baan als influencer of digital nomad lijkt soms bijna de norm te zijn tegenwoordig, maar in de echte wereld zijn het hele andere banen die de wereld draaiende houden. Magnus is sneeuwschuiver en zorgt ook bij de laagste temperaturen dat de wegen schoon blijven in Zweden. In Pakistan past Fida precies in het riool waardoor hij makkelijk bij allerlei ontstoppingen kan en in Egypte zorgt Mohamed ervoor dat vers brood op tijd afgeleverd wordt.



De wereld van de Chinezen
De wereld van de Chinezen: Afl. 1

Ruben Terlou bezoekt de Solomoneilanden, de onbekende eilandstaat die symbool staat voor de toenemende rivaliteit tussen China en het Westen. China zorgde er voor een nieuw stadion, vele leningen en medische hulp, in ruil voor het verbreken van de banden met Taiwan. Door een veiligheidsverdrag mag China politieagenten sturen, met als gevolg een gewelddadige opstand onder de lokale bevolking. Ruben ontmoet in Chinatown middenstanders van wie de winkels in brand werden gestoken. En op Malaita, waar de meeste relschoppers vandaan komen, ontmoet hij de man die de schuld kreeg van de rellen. Waarom willen de Solomoneilanders China niet?



Heel Holland bakt
Heel Holland Bakt: Afl. 4

Het thema is Amerika. Big, bigger, biggest! De bakkers beginnen met de signatuuropdracht: een eigen variatie op de traditionele cheesecake. De technische opdracht is een broodje met een gat in het midden, ook wel een bagel genoemd. Immens populair in Amerika is de cartooncake. Dat is dan ook het spektakelstuk.



10e
10e: Valentijnsdag bij de Avondshow - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 033

In deze 33e backstagevlog van de Avondshow worden we bedolven onder de Valentijnstractaties en gebeuren er rare dingen met de magische deur... ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Arjen Lubach/Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 7

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

Het hechte gezin, Eva en Dennis en hun twee pubers, wonen nu veertien jaar in hun eengezinswoning in Monnickendam. Het huis was erg gedateerd en ze zijn zelf flink aan de slag gegaan, totdat Eva vijf jaar later een zeldzame vorm van borstkanker kreeg. Na een pittige tijd heeft ze de ziekte overwonnen, maar er zijn complicaties ontstaan en ze hebben het interieur nog steeds niet af kunnen maken. Nu een warm thuis nog belangrijker is, lopen ze volledig vast op hun smaakverschil. De inrichting is te saai en sfeerloos. Dennis is kleurenblind en wil juist donkere kleuren om contrast te zien en Eva wil het liefst alles licht houden. De benedenverdieping bestaat uit drie onsamenhangende ruimtes met verschillende plafondhoogtes. En er is geen goede plek voor Eva haar uitlaatklep: kleding ontwerpen en naaien. Hoog tijd voor een positieve boost in hun leven!



Groenteman op zondag
Groenteman op zondag: Afl. 4

Een gesprek met zanger en liedjesschrijver Alex Roeka over zijn nieuwe album en bijbehorende theaterprogramma Nachtcafé. Roeka zal livenummers uit zijn voorstelling spelen. * Cabaretiers René van Meurs en Ruud Smulders zijn de recensenten van dienst en recenseren de theatervoorstelling Herman en de op het leven van Johan Cruijff gebaseerde 14 de musical. * In de rubriek Teenage Kicks een gesprek met actrice Romana Vrede over haar vroegste culturele en muzikale invloeden. * Verslaggever Raïsha Zeegelaar ging op pad met jazztrompettist Teus Nobel.



Je Zal Het Maar Hebben Junior
Je Zal Het Maar Hebben Junior: Afl. 2

Elijah (11) heeft sikkelcelziekte; een bloedziekte waardoor hij soms veel pijn heeft. Hoeveel pijn precies gaat hij Raïsha laten voelen. Khai (12) heeft geen voet meer en loopt meestal met een prothese. Behalve als hij gaat zwemmen. Samen met Raïsha springt hij, met anderhalf been, het water in.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Feyenoord - RKC Waalwijk

23m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Feyenoord - RKC Waalwijk gespeeld op zondag 18 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Eindhoven - FC Groningen

14m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel FC Eindhoven - FC Groningen gespeeld op zondag 18 februari.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 49

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 6

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Mollenstreken
Mollenstreken: Afl. 7

Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren! In zijn eigen studio bespreekt hij de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?. Samen met de jonge kijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 7

Fuse plaatst een nieuwe held op de Wall of Fuse: componist Maurice Ravel. Samen met pianist Ramon van Engelenhoven spelen ze het meeslepende tweede deel uit diens Pianoconcert in G. * Aan de Hoge Tafel duikt udspeler Jawa Manla in de wereld van het buikdansen. In de Arabische landen is buikdansen een kunst op zich. Jawa vertelt over het nauwe samenspel tussen danseres en muzikanten. Buikdanseres Aisa Lafour treedt op.





Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Wat Is Uw Gedachte Bij De Actualiteiten ? - ''Le Carnaval Des Animaux''

Steun ons: word lid en bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op svenhulleman.nl



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 7

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Taarten van Babel
Taarten van Babel: Afl. 7

Yashi (12) is een echte Feyenoordfan, maar helaas is zijn favoriete meester fan van de 'andere club'. Yashi maakt voor meneer Michiel een mooie taart, omdat hij het door hem heel fijn heeft gehad op school. Dankzij hem hoorde hij erbij. Vanaf zijn vierde jaar woont Yashi in Nederland. Hij vertelt Nick zijn hele verhaal en tussendoor bakt hij ook nog pannenkoeken voor hem.



Gio
Gio: ZE KRIJGT HET FLAUWVALLEN NIET ONDER CONTROLE..😣

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Wat maak je Menu?
Wat maak je Menu?: Afl. 7

Quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 4

Priesters in Nederland maken overuren. Sommigen zijn zo aan het eind van hun Latijn dat ze in een burn-out terecht (dreigen te) komen. En de werkdruk blijft toenemen, door kerksluiting en schaalvergroting. Daarover doet een wrang grapje de ronde: 'Vroeger kreeg een priester er een kapelaan bij als hij zestig werd, tegenwoordig krijgt hij er een parochie bij.' Ze hebben geen partner die hen bijtijds een halt toeroept, geen vakbond die hun belangen behartigt. Hun pensioenleeftijd is 75 jaar. Drie priesters vertellen over werkdruk, hun roeping en het gevoel altijd aan te moeten staan.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Vitesse - FC Volendam

24m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Vitesse - FC Volendam gespeeld op zondag 18 februari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Ajax - N.E.C.

16m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Ajax - N.E.C. gespeeld op zondag 18 februari.







Nooit te laat
Nooit te laat: Afl. 2

We brengen oma Vivian Thurnim en haar kleinzoon Deyvannyo Meinders dichter bij elkaar. Vivian heeft tinnitus, last van oorsuizen. Hierdoor raakt zij langzaam steeds meer sociaal en maatschappelijk geïsoleerd. Door de gespreken met zijn oma wil Deyvannyo haar uit isolement halen en meer leren over zijn familiegeschiedenis.



EnzoKnol
EnzoKnol: WIJ KRIJGEN 1 DAG EEN BABY OM OP TE PASSEN! #3841

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Twente - FC Utrecht

24m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel FC Twente - FC Utrecht gespeeld op zondag 18 februari.



A kind of spark
A kind of spark: Tijdens een schoolproject ontdekt het autistische meisje Addie dat in haar dorp vro

Tijdens een schoolproject ontdekt het autistische meisje Addie dat in haar dorp vroeger heksen vervolgd werden. Ze gaat op onderzoek uit en moet daarbij de nodige tegenstand overwinnen.



Venny & De Bims
Venny & De Bims: Afl. 6

Oh nee! Ruzie tussen Venny, Cyra en Evi. Gaat alles dan mis in het leven van Venny? Gelukkig komt Delano met een nieuwtje maar of Venny daar nu blij mee is...



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 7

Voor jongeren, vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt en mensen met een verstandelijke beperking bouwen we een sociale werkplaats. Hier kunnen ze producten maken en verkopen en een eigen business opzetten. Ook wordt de organisatie hierdoor financieel sterker.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 7

Politicus en corruptiejager Aleksej Navalny overleed op 47-jarige leeftijd in een strafkolonie. We spreken over het leven van Navalny en zijn jarenlange strijd tegen het Kremlin met Derk Sauer en Bill Browder. * In München is de internationale veiligheidsconferentie begonnen. Een belangrijke vraag die wereldleiders en top-diplomaten daar bespreken: kan Europa zichzelf beschermen tegen de dreiging van Rusland? Te gastL: oud-secretaris-generaal van de NAVO Jaap de Hoop Scheffer en vanaf de conferentie praat huidig assistent secretaris-generaal van de NAVO David van Weel ons bij. * Tom-Jan Meeus over de ontwikkelingen rond de formatie.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 5

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.



Ivo op zondag
Ivo op Zondag: Afl. 3

Ivo Niehe kijkt naar het leven van inspirerende kunstenaars, kiest de juiste muziek voor de zondag en zoekt het antwoord op de vraag: hoe ziet de zevende dag van de week eruit van bekende landgenoten in binnen- en buitenland? Wat is hun ideale zondag? Ook opent hij het rijke archief van de TV Show.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 8

De vastentijd voor Pasen is begonnen: de voorbereiding op de kruisiging en opstanding van Jezus. Spreker Gor Khatchikyan vertelt het verhaal van Jezus, die veertig dagen doorbracht in de woestijn. Daaruit zijn vele lessen te trekken om de veertigdagentijd in te gaan. Ook klinken er passende liederen vanuit diverse kerken in Nederland.







Ziggo Sport voetbal
Lazio - Bologna

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal












Ziggo Sport voetbal


WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

Te gast zijn Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim over twee jaar oorlog in Oekraïne en de veiligheidsconferentie in München. Hoogleraar staatsrecht Wim Voermans schept orde in de formatie-chaos en neemt alle mogelijke varianten voor een nieuw kabinet door. Annabel Nanninga (JA21) en Laurens Dassen (Volt) over politiek en rechtspraak. Zit de rechter op de stoel van de politiek? En fotograaf Eddy van Wessel over zijn indringende fotoreportages uit Oekraïne.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 7

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Joriskerk te Eindhoven. Celebrant: pastoor René Wilmink.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 7

Een belangrijk moment in de Geloofsgesprekken was de benoeming van Gerard de Korte tot bisschop van 's-Hertogenbosch. Daar stond hij op de steigers van de Sint Jan, welkom geheten door de Commissaris van de Koning en de burgemeester. Bijna tien jaar later staat hij daar weer, de balans opmakend van de rol van de kerk in de samenleving.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 7

'Ik ga slapen, ik ben moe, ik sluit beide oogjes toe. Heer houdt ook deze nacht, over mij getrouw de wacht', bad Jan Slagter als kleine jongen voor het slapengaan. Hoe kijkt Jan terug op zijn jeugd en hoe ziet zijn zondagmorgen er eigenlijk uit? Jurjen zoekt het uit.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 17

Nabestaanden vertellen over het verlies van een dierbare op begraafplaatsen door heel Nederland.



Zappsport
Zappsport: Afl. 6

Gerda is met haar verkeerde been uit bed gestapt, drie vrienden staan oog in oog met de beste tennissers ter wereld en het is de beurt aan de jeugd van Go Ahead Eagles om te Latjetrappen.



De verwondering
De verwondering: Afl. 7

Voordat Hannah Cuppen geboren werd, overleed haar broer Hansje bij een tragisch ongeluk. Er kwam een zware deken van verdriet over het gezin: 'Mijn broertje was gestorven, maar eigenlijk ging er veel meer dood.' Hannahs vader was emotioneel onbereikbaar geworden, terwijl ze enorm verlangde naar zijn liefde. Verlatingsangst liep als een rode draad door haar leven en saboteerde al haar liefdesrelaties. Pas toen ze ziek werd en haar angst wel moest aankijken, kreeg ze haar belangrijkste inzichten over de patronen rondom bindingsangst en verlatingsangst: 'Ik ging van wond naar verwondering.'



Saïd & Anna
Saïd & Anna: Afl. 10

Saïd en Anna kijken mee hoe Zonia een speelgoedrobot repareert. Robots kunnen alles, denken ze. Saïd en Anna fantaseren hoe het is om een robot te zijn. Ze maken van kartonnen dozen een robotpak en lopen even later als echte robots door de Repair Shop, maar kunnen zij ook alles?



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 7

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 48

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.