True
Voetbal.TV => Kijk hier live naar de Champions en Europa League ! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Voor wie juichen we? - Alle afleveringen
Voor wie juichen we?
Voor wie juichen we?: Spanje

Jan en John bezoeken de hoofdstad van Spanje: Madrid! De stad is bomvol met supporters, want Atletico Madrid heeft een belangrijke wedstrijd op de planning. De mannen bezoeken de wedstrijd, ontmoeten de meest sexy fan van het elftal en drinken flink wat biertjes terwijl John zijn oude teamgenoten aanmoedigt. Ook zelf trappen de heren een balletje en organiseren zij een wedstrijdje van Spanjaarden tegen Nederlanders. Jan en John ontmoeten een bijzondere man, Lucio, die ons sappige details kan vertellen over veel bekende oud-spelers… Tapas, sangria en Estrella-bier kunnen ook niet ontbreken, en de gastvrijheid van de Spanjaarden wordt erg duidelijk als de mannen willen slapen bij een Spaans gezin in een riante villa…Voor wie juichen we?
Voor wie juichen we?: Italië

Victor en Mario reizen af naar de stad van de mode: Milaan! We ontmoeten voetballegende Daniele Massaro, die vertelt over zijn hoogtepunten bij AC Milan en het nationale team dat in 1982 wereldkampioen werd. Ook zien we onze eigen Urby Emanuelson die vertelt over het voetballeven in Italië. De mannen treffen een Nederlands model dat de show steelt in het blauwe Azzurri-shirt en we ontmoeten Pierluigi Collina, of… wacht even, het is een look-a-like! En hij is nog Nederlands ook… Hij fluit een potje voetbal op één van de bekendste pleinen in Milaan en uiteraard kan een pasta of pizza als lunch niet ontbreken. Victor en Mario ontmoeten een ontzettend hippe vriendengroep die gek is van voetbal en de mannen besluiten om hun avond door te brengen in stijl. We worden overdonderd door een fantastisch optreden van Mimmo; bij ieder doelpunt van Italië wordt er op zijn liedje gedanst door alle supporters! Dansen Victor en Mario ook mee en juichen zij voor Italië?Voor wie juichen we?
Voor wie juichen we?: Engeland

Op naar het land van koningin Elizabeth, Engeland! Jan en John trappen een balletje voor Buckingham Palace, maar daar worden ze meteen weggestuurd… Oeps! Gelukkig is de gastvrijheid in de pubs een stuk beter en ontmoeten ze The Lockerz, die immens fan zijn van het Engelse team en nu een hit scoren met hun zelfgeschreven EK-nummer! Op straat checken de mannen de populariteit van de vrouwen en bekijken ze hoe er wordt gedacht over het volkslied; waarom willen zoveel mensen dat het wordt afgeschaft? In de pubs wordt er weer volop bier gedronken, lauw en zonder schuimlaag… Maar ook qua voetbal is deze aflevering weer een hoogtepunt. We ontmoeten Ronald en Erwin Koeman bij Southampton FC, we trappen een balletje met Maarten Stekelenburg én we bezoeken het stadion der stadions… Wembley!Voor wie juichen we?
Voor wie juichen we?: Duitsland

Voetballiefhebbers Jan Smit en Victor Reinier gaan met oud voetbalinternationals John Heitinga en Mario Been op zoek naar de beste vervanger van het Nederlandse elftal. In de eerste aflevering reizen Jan en John af naar onze oosterburen: de Duitsers! Gunnen wij onze aartsrivaal de EK-beker? Of doet de verloren EK-finale van ’74 nog teveel pijn? Toch heeft Duitsland ook mooie herinneringen, want in 1988 was het Oranje dat de EK-beker binnensleepte in München. Jan en John brengen een bezoek aan het Olympiastadion en blikken terug op deze gouden tijd. Ze Skypen met Dennie Christian en ontmoeten dé vrouwelijke voetbalster van Bayern Munchen, Vivianne Miedema. Schreeuwt zij voor de Duitsers dit jaar? Bij dezelfde club zien we niemand minder dan Arjen Robben, kan hij überhaupt nog juichen? Volkszanger Tobee kan het wel; hij geeft een optreden van zijn EK-lied op het terras in Munchen, maar wordt bruut weggestuurd… Gelukkig is de sfeer op het Frülingsfest een stuk uitbundiger. De biertjes vloeien rijkelijk en John Heitinga danst zelfs op de bierbanken! Gelukkig slapen de heren heerlijk in een Beiers hotel, waar ze op ‘traditionele wijze’ worden wakker gemaakt voor een biertje en een Weissworst…